Nyttigt LCHF-bröd som är enkelt att göra!

by Mikaela Bjerring on 12 februari, 2014 · 2 comments

in Blogg, Ekologiskt – Miljövänligt, Hälsa, Hälsokost – Kosttillskott, Kost, LCHF, Livsmedel, Recept

Jag har provat Bagerinas ekologisk bakmix som ger en god och saftig Linfrö och mandel limpa. Brödet är mycket enkelt att göra. Det ger ett lite mörkare bröd som bidrar med nyttiga fetter, fröer och fibrer. Det är bra alternativ för dig som vill ha ett bröd med mindre kolhydrater och mer protein och passar utmärkt för dig som följer LCHF eller för de som inte vill/kan äta gluten. Brödet är helt fritt från stärkelse, gluten och socker och innehåller endast krossade linfrön, mandelmjöl, psylliumhusk, bakpulver, anis, fänkål, solrosfrön, och en nypa salt.

Bagerina bakmix, mandel och linfrolimpa

Detta behöver du:

  • 6 ägg
  • 2.5 dl kesella
  • Bagerina linfrö & mandel limpa bakmix

Så här gör du:

  • Häll bakmixen i en skål. Tillsätt äggen och kesellan och blanda till en deg.
  • Klä en avlång bakform med bakplåtspapper och fördela degen.
  • Grädda sedan långt ner i ugnen på 180 grader i ca 60 minuter.

Snabbt, enkelt och gott!

Bagerina bakmix finns att köpa här

Här hittar du fler goda bakmixar från Bagerina

Join the Forum discussion on this post

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Tessa februari 17, 2014 kl. 22:31

Ser gott ut 🙂 Gillar att det är gluten fritt! 🙂

Svara

2 Anna Johansson februari 17, 2014 kl. 22:32

Det var ju väldigt enkelt att göra, det gillar jag 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: