Oas – ett träningsprogram i mindfulness

by Mikaela Bjerring on 18 juli, 2015 · 1 comment

in Blogg, Hälsa, Livsstilsförändringar, Mental träning, Personlig utveckling

Mindfulness eller medveten närvaro är att leva i större medvetenhet här och nu. Det är ett förhållningssätt som handlar om att leva i större medvetenhet om sig själv och det som finns just denna stund, i nuet. När man gör det uppfattar man saker och ting mer som de är och det är lättare att fatta kloka beslut, göra nya val och ta nya steg i livet. Det blir också möjligt att hitta ett tillstånd av djup och rofylld kontakt med sig själv.

Oas - Ett träningsprogram för mindfulness

När man sätter igång med mindfulness så behöver man ofta lite hjälp i början. Vägledning i form av olika övningar och kanske även djupare förståelse om vad mindfulness verkligen innebär.

Oas-programmet är ett träningsprogram i mindfulness skapat av Johan Bergstad som jag verkligen kan rekommendera. Programmet är nedladdningsbar ljudfil som består av fem spår och ett pedagogiskt häfte med teori- och övningsdel. Oas-programmet har fått stort genomslag i Sverige och bl a sålts via bokklubbarna Natur och Kultur Direkt, LivsEnergi / Vitalis och Månadens Bok. Det är ett effektivt och okomplicerat verktyg som du kan ladda ner här.

Med träningen ökar du din förmåga att uppmärksamma det som finns i stunden precis som det är, utan att döma eller värdera. De flesta har nytta av att lära sig mindfulness inte minst för att få ett ökat lugn och gå ner i varv.

Mindfulness minskar stress, oro och ångest, samtidigt som det höjer medvetenheten i din vardag, genom att skapa bättre förståelse och balans i ditt liv.

Här hittar du Oas-programmet

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Laila juli 23, 2015 kl. 11:49

Intressant och bra tips!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: