Ödet är inget som händer dig, du skapar det

by Mikaela Bjerring on 21 maj, 2011 · 3 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling, Psykisk hälsa

Ödet är inget som bara händer dig, du skapar det efter dina tankar och handlingar!

Ödet är inget som händer dig, du skapar det - Passion för hälsa

Ödet är inget som händer dig, du skapar det - Passion för hälsa

Meningen med livet är inget man hittar, man skapar den. Du fyller själv ditt liv med det innehåll du vill ha. Vi måste ge oss själva tid att tänka och riktigt känna efter vad som verkligen har en mening och beydelse. Fokusera på vad du vill få ut av livet och inte på vad du inte vill att det ska vara. Du kan påverka ditt liv på alla möjliga nivåer, men du måste lyssna på dig själv. Ditt liv är inget öde eller något som bara händer dig, du skapar det efter dina egna tankar och handlingar.

Vi har alla en fri vilja, men viljan är inte fri om du inte lyssnar på den. Vi påverkas konstant av vår miljö och de personer som finns i vår cirkel. Att låta andra påverka dig så starkt att det leder till dina val är att lägga ditt liv och lycka i andras händer. Livet har oändligt med möjligheter och de kan alla bli dina…

 KÄLLOR & REFERENSERBildkälla: Wikimedia commons, Public domain.


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Bhenth maj 21, 2011 kl. 23:04

Så klokt skrivet. Jag överensstämmer helt i det. Man skapar sitt öde med handlingar och sitt sätt att tänka. Positiva tankar förändrar inte bara en själv utan även omgivningen omkring och på så sätt kan man påverka sitt eget öde och människor som omger en.

Svara

2 Nina mars 8, 2012 kl. 14:17

Håller fullständigt med! Bra skrivet.

/ Nina

Svara

3 Berit april 18, 2012 kl. 18:47

Så sant så! Håller med förgående kommentar! Bra skrivet!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: