Olivias Tryllesalve – en magisk universalsalva

by Mikaela Bjerring on 10 september, 2016 · 0 comments

in Blogg, Fotvård, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Olivias Tryllesalve är en helt ekologisk universalsalva som går riktigt smidigt in i huden. En sådan där produkt som är bra för mycket och som alltid är en räddning att ha hemma.

Olivias Tryllesalve-ekologisk salva en universalsalva

Olivias Tryllesalve innehåller endast tre ingredienser: Sheasmör, bivax och olivolja. Eftersom den är fri från doftämnen, konserveringsämnen och andra ingredienser som kan irritera huden passar den även den mest känsliga huden och kan användas av både vuxna och barn. Perfekt att använda på torra partier på kroppen så som fötter, händer, armbågar och vid hudirritationer, utslag och eksem. Även perfekt för bebisrumpan.

Ta en lite klick salva och gnugga den mellan fingrarna så den får en krämig konsistens. Massera därefter in salvan på huden och du kommer känna hur smidigt den går in i huden. Ett stort plus är att den inte är så där trög att arbeta in som vissa salvor kan vara. En riktigt härlig produkt som skyddar och vårdar som ger rikligt med fett och fukt.

Återförsäljare av Olivias Tryllesalve hittar du här

 

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: