Örten Perilla hjälper vid allergier

by Mikaela Bjerring on 27 februari, 2011 · 4 comments

in Blogg, Örtmedicin, Sjukdomar - Symtom

Örten Perilla kan bidra till att lindra din allergier. Perillabladen innehåller rikligt med flavonoider och naturliga antioxidanter. En helt naturlig produkt och inga biverkningar såsom trötthet och orkeslöshet. 

Örten Perilla hjälper vid allergier

Örten Perilla hjälper vid allergier

Många lider av allergier året om som orsakar rinnande och täppt näsa. Perilla rekommenderas att börja användas ett par veckor före lövsprickningen för de som som lider av pollenallergi under sommarhalvåret. För de som känner av luftburen allergi året om kan ta det  när behov uppstår för att förhindra besvär. Erfarenheten visar att många får en positiv effekt av perilla inom 1/2 – 1 timme. Perilla finns som kapslar, droppar och tuggummi. Droppar har oftast en snabbare effekt. Tuggummi kan vara bra att ha tillhands på resa eller arbete.

Här hittar du: Kosttillskott  Perilla – Allmyn

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Sussie februari 28, 2011 kl. 09:12

Fungerar jätte bra mot gräspollen!!! sussie

Svara

2 Jenny februari 28, 2011 kl. 09:14

Jag lider av stora problem med rinande och täppt näsa året runt och har testat det mesta men mycket har bakslag på ett eller annat sätt för mig:-O. Jag testade nu Allmyn och känner efter en stund hur det lättar upp i näsan vilket för mig är helt underbart eftersom jag annars lider av besvär året runt, jag lär dock behöva 3-4 kapslar/dag under pollensäsongen och resterande året 1-2 kapslar/dag.

Svara

3 Energibruden februari 28, 2011 kl. 21:27

Spännande! Funkar det även mot eksem?

Svara

4 Mikaela mars 1, 2011 kl. 08:40

Ja, dropparna kan även användas utvärtes direkt på problemhud som eksem och nässelutslag. Men efter applikation av Allmyn droppar är det viktigt att smörja in huden med mjukgörande fet hudkräm eller en bra naturlig kroppsolja.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: