Catuaba (Erytroxylum catuaba)

by Mikaela Bjerring · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Klicka här för att gå direkt till produkter

Catuaba  (Erytroxylum catuaba) extrakt framaställs från barken av ett sydamerikanskt regnskogsträd. Denna ört är välkänd för att vara milt centralstimulerande och en  afrodisiaka.

Catuaba  (Erytroxylum catuaba)

Catuaba (Erytroxylum catuaba)

Det var Tupi indianerna som upptäckte Catuabans  verkan och som under generationer skrivit otaliga hyllningssånger örten till ära. I traditionell braziliansk örtmedicin används catuaba även mot dåligt minne, nervositet och vissa typer av sömnproblem. Tupi indianerna i Brasiliens regnskogar tros ha varit de första att tillreda den stimulerande och nu mycket mer kända drycken av Catuaba.
Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

 KÄLLOR & REFERENSERPeter Wilhelmsson, Lev ung längre, ICA bokförlag. Sida: 235 ,ISBN: 91-534-2085-3

Vivod - Wikimedia commons Bildkälla: Fotograf: Maša Sinreih in Valentina, Public domain: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Catuabae1.JPG

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa