Pau D’arco (Tabebuia impetiginosa)

by Mikaela Bjerring · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Klicka här för att gå direkt till produkter

Pau Dárco är en naturlig ört som använts inom traditionell läkekonst i 1000-tals år.

Pau Dárco kommer från den inre barken av trädet Abebuia Avellanedae eller Tabebuia Impetiginosa (Taheebo) som växer i Sydamerika.

 Pau D’Arco även kallat lapacho) är ett naturmedel som använts av sydamerikas indianer i 1000-tals år. Det innehåller mycket mineraler och spårämnen och andra verksamma substanser.

Pau D’arco  (Tabebuia impetiginosa)

Pau D’arco (Tabebuia impetiginosa)

Pau Dárco har traditionellt användas både in- och utvärtes vid feber, infektioner, förkylning, problem med luftvägarna, hudproblem, influensa, dysenteri, försvagande åkommor som reumatism och prostatarelaterade besvär,  cirkulationsstörningar och vid alla sorters mag- och tarmproblem.

 
Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

 KÄLLOR & REFERENSERPeter Wilhelmsson, Lev ung längre, ICA bokförlag, Sida: 238, ISBN: 91-534-2085-3

University og Maryland – Medical center: http://www.umm.edu/altmed/articles/pau-darco-000268.htm Bildkälla: Fotograf: Forest & Kim Starr commons.wikimedia.org/wiki/File:Starr_070221-4696_Tabebuia_impetiginosa.jpg

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa