Laktoferrin

by Mikaela Bjerring · 0 comments

Klicka här för att gå direkt till produkter

Egenskaper och funktion av laktoferrin

Laktoferrin är ett mjölkprotein, ett värdefullt glykoprotein som finns rikligt i kroppsvätskor hos människor och djur. Det förekommer rikligast i colostrum. Laktoferrin ingår i cytokin-familjen.

Laktoferrin förekommer bland annat i naturläkemedel och kosttillskott som en aktiv ingrediens för att bli av med akne och oren hud.

Här kan du läsa mer och köpa Enaclyn ett produkt som används vid akne och oren hud: Prova Ecnaclyn ett kosttillskott som verkligen fungerar. 100% Nöjdhetsgaranti!


Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

KÄLLOR & REFERENSERPeter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, sida: 522, ISBN: 91-631-7910-5.

Bildkälla: www.ecnaclyn.se

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa