Vasslekoncentrat

by Mikaela Bjerring · 0 comments

Klicka här för att gå direkt till produkter

Egenskaper och funktion av vasslekoncentrat

Det finns olika typer av bioaktiva proteiner. Dessa kan produceras av kroppen eller intas genom mat eller kosttillskott som t.ex: IgA, IgM, IgG. Dessa är immunoglobuliner som gynnar mage- och tarmhälsan.

Vasslekoncentrat är ett naturligt anpassat immunoglobulinprotein som är koncentrerat och sammanställt med en patenterad metod. Denna framställningsmetod  koncentrerar de biologiskt aktiva komponenterna i mjölk samtidigt som den ursprungliga proteinstrukturen bevaras.

Vasslekoncentrat - Molkosan

Vasslekoncentrat - Molkosan

Funktion och egenskaper av vasslekoncentrat:

  • Befrämjar tillväxt av Lactobacillus acidophilus och bifidobakterier.
  • Innehåller aktiva antikroppar.
  • Stödjer normal ämnesomsättning.
  • Bidrar till normal mag- och tarmfunktion.

Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

KÄLLOR & REFERENSER



Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, sida: 520, ISBN: 91-631-7910-5.


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa