Prova meditation för balans i ditt liv!

by Mikaela Bjerring on 9 januari, 2011 · 1 comment

in Alternativ medicin, Blogg, Meditation

Det finns olika former av meditation, men meningen med alla är att man ska bli mer harmonisk, stilla sitt sinne och få insikt i vem man är. Meditation kan bidra med mer balans och harmoni i ditt liv!

Prova meditation för balans i ditt liv!

Prova meditation för balans i ditt liv!

Med all den press och stress vi dagligen utsätts för så är det lätt att komma i obalans. Många känner nog att där inte finns nog med tid på en dag för att få allt gjort och denna stress gör oss trötta, överarbetade, olyckliga, oroliga och frustrerade vilket kan påverka vår hälsa. Meditation kan då hjälpa dig hitta mer balans och harmoni i livet.

Genom att stanna upp i den stressiga vardagen och ta en stund för meditation så kan du minska din stress, hitta inre frid och balans. Meditation kan även hjälpa dig förstå ditt eget sinne, hjälpa dig tänka från negativt till positivt, från frustrerad till fridfull, från olycklig till lycklig –  du blir lugnare och kan lättare fokusera vilket gör att du får mer gjort under dagen.

Det är ingen hemlighet att meditation har flera medicinska effekter. Det bidrar med att sänka blodtrycket på ett naturligt sätt, balansera våra hormoner, stödjer immunförsvaret, sänker nivån av stresshormoner i blodet m.m.

Här hittar du verktyg för att lära dig Meditera

Läs mer om: Meditation

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Kera januari 9, 2011 kl. 11:07

Både Meditation och Yoga har fått mig att må otroligt mycket bättre och jag känner mer kontroll i mitt liv:)

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: