Prova på pris på Linas matkasse

by Mikaela Bjerring on 18 oktober, 2014 · 0 comments

in Blogg, Kost, Livsmedel

Att beställa hem färdiga matkassar blir allt mer populärt, och allt fler väljer att regelbundet eller vid tillfälle använda sig av tjänsten för att underlätta vardagen och middagsplaneringen. Idag finns det hemleverans av alla sorters matkassar så som ekologiska, vegetariska, vego, barnvänliga, laktosfria, för fest, vardag och budget. Det kan både spara tid, bli ekonomiskt gynnsamt, hälsosamt och underlätta i vardagen.
Linas matkasse
I augusti 2014 blev Linas matkasse utsedd som bäst i test i Afonbladet. Du kan välja mellan en stor variation utav middags matkassar och få ett mycket bra prova på pris.

  • Linas orginalkasse – 5 middagar för 4 personer för prova på priset 499 Kr.
  • Linas barnkasse – 5 middagar för 4 personer för prova på priset 499 Kr. Denna kasse finns även som laktosfritt alternativ.
  • Linas inspirationskasse – 3 middagar för 4 personer för prova på priset 299 kr.
  • Linas vegetariska kasse  (med ägg, ost och mjölk) – 3 middagar för 4 personer för prova på priset 299 kr.
  • Linas kasse för två – 4 middagar för 2 personer för prova på priset 299 Kr.

Mer om erbjudandet och av de olika matkassarna kan du läsa om här

Linas matbutik

Om du är middagskund så har du även fördelen och möjligheten att handla allt det andra som du behöver i vardagen från livsmedelsbutiken.  Du hittar varor av de mest populära varumärkena och även ett brett urval av ekologiska alternativ. Varorna får du smidigt levererade tillsammans med din middagskasse.

Alla erbjudanden hittar du på linasmatkasse.se

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: