Idag är det våffeldagen så vad passar bättre än ett recept på glutenfria frasvåfflor. Vårfrudagen är ett annat namn för Våffeldagen och infaller den 25 mars varje år. Namnet våffeldag kommer troligtvis från att vårfrudag uttalades felaktigt och blev till vafferdag och vidare till våffeldagen – man hör ofta det man vill höra 🙂 !

Glutenfria våfflor - frasvåfflor

Detta behöver du till glutenfria frasvåfflor

Så här gör du:

Häll de torra ingredienserna i en bunke och rör om. Tillsätt sedan vatten, mjölk och kokosolja (se till att kokosoljan är flytande vilket den blir vid 25 grader). Rör om ordentligt så att smeten är klumpfri, och låt den stå och svälla en liten stund. Pensla laggen med lite kokosolja och grädda våfflorna. Lägg de färdiggräddade våfflorna på ett galler så det håller sig frasiga. Servera med t.ex. kokosgrädde och färska bär eller annan valfri topping.

Här kan du köpa du köpa hälsokostlivsmedel

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Marianne A mars 28, 2015 kl. 12:51

Ohh, dessa ska jag prova 🙂

Svara

2 Anna mars 28, 2015 kl. 12:52

Ser gott ut 🙂 och med kokosolja så blir det ett plus i kanten!

Svara

3 Emma april 7, 2015 kl. 10:05

Mums! Detta recept ska jag prova 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: