Recept på glutenfritt fröknäcke

by Mikaela Bjerring on 30 augusti, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, LCHF, Livsmedel, Nötter-Frön, Recept, Vegansk kost

Recept på fröknäcke som är riktigt gott och lättbakat. Fullproppat med olika fröer och toppat med flingsalt. Naturligt glutenfritt, fiberrikt och mättande.

Fröknäcke recept

Detta behöver du:

Så här gör du:

  1. Börja med att sätta ugnen på 150 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser förutom flingsaltet i en skål.
  3. Tillsätt kokosoljan och vattnet och rör om ordentligt.
  4. Bred ut smeten tunt på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
  5. Strö över lite flingsalt, ställ in plåtarna i ugnen och grädda i ca 90 minuter.
  6. Ta ut plåtarna från ugnen och dela knäcket med en kniv i lagom stora bitar. Låt dom sedan svalna på ett galler. Skulle knäcket fortfarande vara lite mjukt, så sätter du tillbaka det i ugnen tills det är helt torrt och sprött, men sänk värmen till 100 grader.

Relaterade inlägg:

 

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: