Recept på ingefärschoklad

by Mikaela Bjerring on 13 september, 2014 · 1 comment

in Blogg, Hälsokost – Kosttillskott, Kost, Livsmedel, Recept

Här är ett recept på underbart god ingefärschoklad!

Detta behöver du:

  • 100 g kakaomassa
  • 50 g kakaosmör
  • 2 msk mandelmjöl
  • 3 msk kokossocker
  • 3 msk honung
  • 2 tsk mald ingefära
  • 1 msk Lecithin

Så här gör du:

Smält kakaosmöret och kakaomassan över ett vattenbad. Ta sedan av blandningen från värmen och kyl ner tills den är ljummen. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna och blanda noga. Häll över smeten i en form och låt stå i kylskåp till den stelnat. bryt eller skär upp chokladen i lagom stora bitar.

Här hittar du: Lecithin och alla andra hälsokost livsmedel

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Maria S september 16, 2014 kl. 15:02

Låter riktigt yummi! 🙂 Detta kanske jag provar att göra någon dag! 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: