Recept på proteinbollar med kokos och mango

by Mikaela Bjerring on 16 december, 2015 · 4 comments

in Bakning, Blogg, Glutenfri kost, Glutenfritt, Kost, Laktosfri kost, Livsmedel, Mjölk- och laktosfritt, Recept - Övrigt, Superfoods, Vegetariskt, Vetefritt - Sockerfritt

Dessa proteinbollar med mango och kokos blev ljuvligt goda och påminner om en solig sommardag. De här är proteinrika, glutenfria och innehåller bra fetter från kokosolja. Dessutom är de lätta att göra.

Proteinbollar med mango och kokos

Detta behöver du för ca 10 st

Blanda alla ingredienser i en skål och forma till bollar. Förvaras därefter i kylen.

Alla ingredienser som jag använde finns på bodystore

 

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Mia december 24, 2015 kl. 10:51

Mums! Det låter gott och ser gott ut! Dom ska jag absolut prova att göra. Tack för tipset!

Svara

2 Frida december 24, 2015 kl. 10:52

Vad gott och mango som jag älskar! Tack för receptet!

Svara

3 Minna december 28, 2015 kl. 18:32

Åh så himla smarrigt!!

Svara

4 Anna Johansson januari 4, 2016 kl. 12:19

Dom ska jag absolut prova att göra 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: