Receptbok för giftfri och ekologisk städning

by Mikaela Bjerring on 12 januari, 2016 · 3 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter, Huskurer - Husmorstips

Här vill jag tipsa om ”Hushållens Receptbok’’ för alla er som vill städa, tvätta och göra rent i hemmet med ekologiska och giftfria medel. Det blir ekonomiskt och skinande rent samtidigt som du värnar om hälsan, hemmet och miljön.

Receptbok och tips för att göra egna rengöringsprodukter, städprodukter

Hushållens Recept Bok består av 59 sidor fulla med alla tänkbara recept och tips som du behöver för att hålla alla ytor i hemmet, trädgården och bilen skinande rena. Du får även värdefulla tips om hur du t.ex. gör rent metall så som rostfritt stål, silver, koppar, guld etc. Lär dig om hur du får bort de allra svåraste fläckarna från stearin, färg, fett samt hur du får en ren och fräsch bil både invärtes och utvärtes. Ja här får du inte bara tips om vardaglig giftfri städning utan även användbara tips för alla möjliga situationer.

Några användbara medel som används och blandas är bikarbonat, bakpulver, vinäger, citronsyra, soda kristaller, bivax flingor, tvålflingor, grön såpa, perkarbonat och smektitlera. Alla dessa produkter går att köpa ekologiska i större förpackningar vilket gör det ekonomiskt och miljösmart. Mer om dessa kan du läsa om här.

Receptboken kostar 20 kr och finns att köpa här (Fraktfritt)

Relaterade inlägg:

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Madeleine januari 13, 2016 kl. 08:22

Boken är verkligen superbra, använder den ofta!

Svara

2 Karina januari 17, 2016 kl. 00:31

Den ska jag absolut skaffa 🙂 Tack för tipset!

Svara

3 Malin januari 17, 2016 kl. 11:15

Vilket bra pris! Den ska jag absolut inhandla 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: