Reducera kroppsfettet och öka muskelmassan med CLA!

by Mikaela Bjerring on 31 januari, 2011 · 0 comments

in Blogg, Träning

CLA har bevisats effektivt för att öka muskelmassan och reducera kroppsfettet!

En nordisk studie på 118 överviktiga personer visade att de som tog CLA varje dag i 12 månader fick sin fettmassa reducerad med 8-9% i förhållande till de försökspersoner som fick placebo. Därutöver resulterade tillskott av CLA i en svag ökning av muskelmassan 1-2 %. Den positiva omfördelningen av fett och muskelmassa skedde oberoende av motionsvanor och fysisk aktivitet.

Hur fungerar CLA i kroppen? CLA reducerar effektivt det svåråtkomliga fettet genom att det stimulerar den släta muskelvävnaden. Substansen blockerar upptaget av fett i cellerna och omdirigerar det till muskelcellerna där det omvandlas till energi.

I produkten Bio-T har man kombinerat tistelolja (CLA) och grönt te som innehåller en komponent EGCG som studier visat öka fettförbränningen upp med 17 %. Kombinationen CLA och EGCG är antagligen ett av de bästa sätten att hjälpa kroppen göra sig av med fett och samtidigt öka muskelmassan för en fastare och mer trimmad kropp.

Ytterligare har många som intagit tillskott av CLA och grönt te känt att deras energi ökat och då börjat leva ett mer aktivt och hälsosamt liv.

bio T- Reducera kroppsfettet och öka muskelmassan med CLA!

bio T- Reducera kroppsfettet och öka muskelmassan med CLA!

Här hittar du: Kosttillskott, Bio-T

Gå till shop för alla hälsokost-kosttillskott: Hälsokost – kosttillskott

Produktkälla: http://www.svenskhalsokost.se/#!produkter/bio-t

Läs mer om: CLA

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: