Ren ekologisk kokosjucie – ”Fluid of Life”

by Mikaela Bjerring on 19 april, 2011 · 0 comments

in Blogg, Ekologiskt – Miljövänligt, Hälsa, Hälsokost – Kosttillskott, Kost, Superfoods, Träningstillskott

Ren ekologisk kokosjucie kallas även för ”Fluid of Life” pågrund av dess innehåll av elektrolyter som stödjer kroppens naturliga vätskebalans. Juicen är därmed en utmärkt sportdryck.

COCO kokosnötjuice är en ren och ekologisk juice – direkt från nöten, fri från konserveringsmedel. Juicen framställts genom en patenterad process där juicen aldrig kommit i kontakt med vare sig ljus eller luft – man har fått juicen att tro att den fortfarande är kvar inuti sin nöt.
COCO Kokosnötjuice
På så sätt är juicen precis som naturen menade den att vara – att drickas direkt ur en kokosnöt på en tropisk strand. förutom att elektrolyterna i kokosjuice stödjer kroppens naturliga vätskebalans förser den kroppen med naturliga och fördelaktigt sunda näringsämnen. Den har en balanserad andel av kalium, kalcium, magnesium och natrium som främjar en snabb förnyelse och återställd vätskebalans under fysiska aktiviteter. Kokosjuice är också med sitt kalciuminnehåll ett bra alternativ till mjölk, vilket är perfekt för laktosintoleranta eller för de som undviker mjölkprodukter av andra själ.

Här hittar du: Kokosjuice

Här hittar du:Kokosjuice X 10

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: