Sätt ett nytt ljus på miljön!

by Mikaela Bjerring on 9 januari, 2013 · 1 comment

in Blogg


Hälsa och miljö
Allt fler blir måna om sin hälsa och mer medvetna om de fördelar en sundare livsstil bidrar med. Lika viktigt är det att värna om miljön som är en sådan stor del av oss alla och en del av det enorma livskretsloppet.

Att ta sig fram kollektivt är väl det bästa valet, med ibland kan det vara oundvikligt att inte köra bil. Man kan ändå göra det bästa av situationen och välja andra miljömedvetna val. Alla miljövänliga alternativ bidrar och ingen insatts är för liten.

Led lampor bil
Led lampor har en lång livslängd och drar enbart en bråkdel ström jämfört med original lampor. Energieffektiviteten hos ledlampor utklassar nästan alla konventionella ljuskällor, reducerar utsläppen av koldioxid och minskar på så sätt växthuseffekten. Dessutom så gör den långa livslängden hos Led lampor att mängden avfall minskar. Så enbart där kan du göra ett bidrag till att skydda vår gemensamma värld.

Det må enbart vara ett utbyte av vanliga lampor till ledlampor! Men tänk vad en enorm skillnad det skulle göra för miljön om alla gjorde en sådan lite sak som att byta ut sina vanliga glödlampor med mot ett miljövänligt alternativ!

Många små insatser kan tillsammans ge ett enormt resultat! Vilka miljömedvetna val gör du i din vardag?Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Kikki Sandström Inspiratör o Coach januari 10, 2013 kl. 16:52

Det är verkligen dags att börja tänka på miljön. Det är närmast oundvikligt!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: