Scholls elektriska fotfil

by Mikaela Bjerring on 11 juli, 2014 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Fotvård, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Scholl elektriska fotfil är verkligen ett fantastiskt hjälpmedel för att bli av med förhårdnader och spruckna hälar utan något strul. Ett riktigt enkelt och snabbt sätt för att få mjuka och välvårdade salongsfina fötter.

Scholl elektriska fotfil

Scholl elektriska fotfil

Scholl elektriska fotfil är en batteridriven fotfil som effektivt och snabbt tar bort förhårdnader och torr hud. Ett fantastiskt redskap som jag själv inte skulle vilja vara utan. Några minuter är allt som krävs, vilket är hållbart för alla oavsett hur knapp tiden är.

Du använder den elektriska fotfilen på rena och torra fötter. För filen i cirkelrörelser över den hårda huden i ca 3-4 sekunder på samma område. Överdriv inte slipningen, utan upprepa regelbundet istället. Det är verkligen imponerande hur lätt och smidig den är att använda och det har aldrig varit enklare eller roligare att fila fötterna. Glöm inte att smörja in dina fötter efteråt med en vårdande och mjukgörande fotkräm som ytterligare hjälper att hålla dom i fin form. Det finns många bra och ekologiska alternativ av fotkrämer som du kan använda dig av som gör ett fantastisk jobb.

Återförsäljare av Scholl elektriska fotfil hittar här

Relaterade inlägg:

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Miriam juli 16, 2014 kl. 10:58

Jag gav denna till min mamma på morsdag och hon är mig evigt tacksam nu! Sparar massor på fotvård och hon säger att det är det bästa som jag någonsin gett henne 🙂 Även min pappa använder den regelbundet nu 🙂

Svara

2 Tina Nordberg juli 23, 2014 kl. 10:03

En sån har jag! Helt suverän 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: