Skapa en spa-upplevelse hemma!

by Mikaela Bjerring on 22 december, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Aromaterapi, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Psykisk hälsa

Nu när vi är mitt i den kalla och mörka vintertiden och så gäller det att hitta andra källor till välbefinnande än vad sol, värme och ljusa sommarkvällar kan bidra med. Och det gör det till ett bra tillfälle att lägga lite extra fokus på sig själv.
Spa upplevelse hemma

Med små enkla medel så kan du skapa en underbar Spa-upplevelse hemma. Vilket är något av det bästa som du kan göra för att koppla bort stressen, ta hand om din vintertrötta kropp och unna dig lyxig egentid – för din kropp, själ och dina sinnen.

Ge ditt badrum en spa känsla genom att tända några paraffinfria ljus, tillsätt lite badsalt med välgörande eteriska oljor och avslappnande mineraler. Ta din tid och fokusera på andningen och dröm dig bort till en kravlös plats där du kan känna glädje och välmående.

Magic bath är underbara badsalt som är gjorda av havssalt, rika på mineraler, berikad eteriska oljor och naturliga örter från Portugal. Dessa badsalt finns i en serie med olika egenskaper, och där ibland Protection – vilken ska hjälpa mot dåliga energier och negativa influenser. Helt underbar för en stressad själ.

 
Strenght Magic bath - Badsalt med magnesium och eteriska oljor

När du tagit dig en lång stund för att verkligen koppla bort och slappna av, så passar det därefter bra att exfoliera din kropp för att bli av med döda hudceller. Det finns många underbar Ekologiska exfoliering produkter att ta hjälp av. Efteråt så kommer din hud att kännas underbart mjuk och len. Du kommer att känna dig fräsch, otroligt avslappnad samt lättare både till kropp och själ. Avsluta med att smörja in dig med en härlig näringsrik ekologisk olja så som arganolja, kokosolja eller någon annan välgörande kroppsolja.

Det krävs inte så mycket för att skapa en avslappnande stund och en härlig Spa-upplevelse i sitt eget hem – för att ge tid till sin kropp, själ och sina tankar.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: