Skinande rent utan kemikalier

by Mikaela Bjerring on 31 januari, 2014 · 2 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hälsa, Kroppsvård

Våra rengöringsmedel och städprodukter är ofta en stor bov när det gäller att släppa in onödiga kemikalier i hemmet. Och visst kan det påverka oss negativ och självklart även miljön! Genom att bli medveten om vad våra städprodukter egentligen innehåller och istället göra hälsosamma och miljövänliga val kan vi få ett friskare hem och bidra till en bättre miljö.

Det finns idag ett bra utbud på miljövänliga, naturliga och ekologiska städprodukter som inte behöver kosta mer än vanliga rengöringsmedel som kan vara fullt med farliga och skadliga kemikalier.

Lillys Eco Clean - Rengöringsprodukter.

Lillys Eco Clean – Rengöringsprodukter.

Lilly’s Eco Clean produkter är baseras på Lillys egen erfarenheter som städare och hur hon var tvungen att hitta nya alternativ till traditionella rengöringsmedel. Hon skapade en egen serie produkter av ingredienser hon hittade i sitt eget hem, såsom vinäger, bikarbonat, essentiella oljor samt växtbaserade tvålar. Lillys nyskapade produkter fungerade mycket bra, till och med bättre än de städprodukter hon tidigare använt. Hennes kunder började fråga vad hon använde för rengöringsmedel då de blev imponerade av resultatet, och i den vevan föddes varumärket Lilly’s Eco Clean – Naturliga städprodukter utan skadliga kemikalier.

Grundprincipen för varumärket är att det ska vara tryggt, snällt samt effektiv och stå goda värderingar. Man använder endast snälla ingredienser med aktiva tensider (växtbaserade; kokosnötter, palm, vete) som rengör ditt hem på ett effektivt men skonsamt sätt. Alla produkter för ytrengöring är även 99,9% antibakteriella . Dessutom är Lilly’s Eco Clean mån om miljöns välmående, vilket är orsaken till att produkterna är dryga, koncentrerade och har smarta påfyllnadsalternativ vilket gör dem ekonomiska.

De flesta av Lillys Eco Clean produkter kostar runt 50 kr (500-750 ml). Det finns även ett fullständigt städkit som innehåller 7 produkter  för 329 kr så att du skall kunna få ett skinnande rent hem fritt från kemikalier. Du kan läs mer om vad de enskilda produkterna innehåller här. Alla produkterna finns att köpa på bodystore

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Åsa N februari 5, 2014 kl. 10:20

Galet hur mycket hemska kemikalier vi tar in i våra hem! Tack för tipset 🙂

Svara

2 Anne B februari 5, 2014 kl. 10:23

Detta gillar jag! Bort med alla miljögifter och hälsofarliga ämnen!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: