Skönhetstips med manukahonung

by Mikaela Bjerring on 21 juni, 2014 · 0 comments

in Anti-aging, Blogg, Huden, Hudproblem, Kosttillskott

Manukahonung har underbara och egenskaper som skiljer sig från annan honung. Med kraftfulla antibakteriella och anti-inflammatoriska egenskaper samt dess näringsrika innehåll gör denna honung unik. Här följer några tips om hur du kan använda manukahonung i din hudvårdsrutin.

Manukahonung är mycket näringsrik och har många fördelar både invändigt och invändigt. Honungen har visats sig effektiv vid hudproblem så som eksem, akne, psoriasis, dermatit och för att motverka rynkor. Honungen absorberar även fukt vilket påskyndar läkning och förhindrar ärrbildning. Kliniska studier (1) har visat att de antibakteriella egenskaperna i Manukahonung är så kraftfull att den kan framgångsrikt ta itu med MRSA och Staph infektioner.

Manukahonung

Ansiktsrengöring med manukahonung

Använd först en rengöring för att ta bort din make up. Applicera sedan honungen i hela ansiktet. Massera med mjuka cirkelrörelser, doppa fingrarna i varmt vatten och fortsätt massera. Värmen från vattnet hjälper till att rengöra huden på djupet. Skölj sedan av med varmt vatten och klappa huden torr med en handduk. Applicera sedan din vanliga fuktighetskräm.

Ansiktsmask med manukahonung

Manukahonung som ansiktsmask bidrar med mycket fukt och näring till huden. Rengör först ditt ansikte noga. Applicera sedan rikligt med honung över hela ansiktet och låt sitta i 30 minuter. Skölj av med ljummet vatten.

Ansiktspeeling med manukahonung

Krossa havregryn och blanda dem med honung för en enkel och effektiv  ansiktspeeling. Huden blir mjuk och len och härligt återfuktad.

Kroppspeeling med manukahonung

Blanda 1 msk manukahonung med 1/2 dl kokosolja och 1 dl socker. Massera in över hela kroppen i cirkelrörelser och skölj sedan av med vatten.

Här kan du köpa bra Manukahonung

Läs mer om manukahonung och dess unika egenskaper:

 

 KÄLLOR & REFERENSERhttp://www.comvita.com/ingredients/about-manukahoney.html

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: