Skydd mot förkylning och influensa

by Mikaela Bjerring on 18 november, 2011 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Sjukdomar - Symtom

Förkylning orsakas av virus. Det finns cirka 400 olika förkylningsvirus som alla ger olika besvär. Förkylning smittar lätt, särskilt under sjukdomens första dagar. Därför är det bra att på olika sätt försöka förhindra att smittan sprids, till exempel genom att tvätta händerna ofta och undvika att vara för nära andra. Från det att man smittats tills dess att man börjar känna sig sjuk går det bara något dygn. 

Förkylning och influensa drabbar oss som mest under höst och vinter men kan komma smygande när som helst under året. Genom att hålla immunsystemet på topp ger dig själv de bästa förutsättningarna för att hålla dig frisk.

Mervital Försvar

Alpha plus Mervital Försvar - Skydd mot förkylning och influensa

Alpha plus Mervital Försvar – Skydd mot förkylning och influensa

Just för influensa och förkylning har Alpha Plus tagit fram ett kombinationspreparat som kallas MerVital Försvar. Det är en sugtablett som passar utmärkt att ta då det börjar kännas i halsen. MerVital Försvar innehåller zink, C-vitamin och D-vitamin. D-vitaminbrist är en orsaken till försvagat försvar i kroppen och få i sig tillräckligt av denna vitamin ger ett bra skydd. C-vitamin är nödvändigt för de vita blodkropparnas skyddande funktion. Tillskott av zink bidrar till normalt immunsystem och minskar risken för infektioner. MerVital Försvar innehåller därutöver ett extra tillskott av propolis och den har en god smak av lakritsrot och är sötad med honung och steviolglykosider (från Stevia).

Här kan du till förmånligt pris köpa: Mervital Försvar

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Eva Porter januari 7, 2012 kl. 19:47

Känns som jag inte kommer över en förkylning innan nästa bryter ut! Detta är nog något jag bör prova! Tack för tipset!

Svara

2 Malin B januari 7, 2012 kl. 19:51

Riktigt bra produkt! jag tog den hela förra vintern och denna. Jag har inte varit förkyld en ända gång 🙂 Jag kan klart rekommendera den!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: