Sockerfri och glutenfri kokos- och choklad kaka

by Mikaela Bjerring on 2 november, 2015 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Livsmedel, Recept, Sockerfritt

Med Sukrin’s sockerfria och glutenfria kakmix kan du snabbt och enkelt baka många variationer av en kaka. Sockret är ersatt med sukrin och vetemjölet är ersatt med mandelmjöl och fiberfin. Här har jag använt kakmixen för att baka en kokoskaka med chokladkross.

 sukrin kakmix glutenfri och sockerfri

Detta behöver du:

Börja med att sätt ugnen på 175 C. Vispa ägg, 2 dl vatten och 1 dl kokosolja i en bunke. Tillsätt sedan kakmixen, kokosflingor och den krossade chokladen och vispa tills smeten är jämn. Häll smeten i en form och grädda kakan i mitten av ugnen i ca: 30 min.

Ingredienserna finns att köpa på bodystore

Sukrin kakmix och Nutri Nick choklad

 



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Laila november 6, 2015 kl. 10:39

Så gott! Tycker att det är svårt att baka utan gluten, så att använda en mix verkar ju enkelt och smidigt. 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: