Stärkande hårolja som ger volym och glans

by Mikaela Bjerring on 11 maj, 2016 · 5 comments

in Blogg, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Vind, sol, bad, stylingprodukter, färgning etc. sliter på håret. Och precis som resten av kroppen behöver även håret och hårbotten lite extra kärlek och omtanke emellanåt. En produkt som jag själv blivit mycket imponerad av är en hårolja av det naturkosmetiska företaget Dr. Hauschka.

Bra hårolja - bäst i test

Dr. Hauschkas Hårolja ger både håret och hårbotten massor med kärlek. Det är en stärkande hårbehandling. Underbar för alla som vill ge sitt hår och hårbotten lite extra vård och näring. Idealiskt för längre hår som lätt blir torrt, livlöst och som lätt får kluvna toppar. Hårolja är lätt att applicera och lätt att tvätta ur.

Så här använder du hårolja

Fukta håret och applicera Hårolja i hårbotten och håret. Vira en handduk om håret och låt verka i ca 20 minuter. Tvätta sedan 2 gånger med ett naturligt schampo. Håroljan består av en kombination av olika växtoljor samt neemblad och kamomillblomma som stärker håret och gör det mjuk, men inte tungt. Tvärtom upplever jag att mitt långa hår får mycket mer volym och blir mycket lättare att hantera. Håroljan innehåller även eterisk rosmarinolja som gör håret otroligt glansigt. En verklig 10-poängare när det kommer till en bra hårolja.

Återförsäljare av Dr. Hauschkas Hårolja hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 5 comments… read them below or add one }

1 Tina maj 11, 2016 kl. 21:06

Är den inte svår att tvätta ur? Jag stannar inte en del av oljan kvar i håret?

Svara

2 Mikaela Bjerring maj 12, 2016 kl. 12:19

Jag upplevde den själv inte som svår att tvätta ur. Tvärtom så upplevde jag det mycket lättare än med andra oljor.

Svara

3 Camilla maj 12, 2016 kl. 11:09

Om man tittar på innehållet så låter den helt suverän! Neem, kamomill, rosmarin.. Kan tänka mig att den ger mycket glans och volym.

Svara

4 Mikaela Bjerring maj 12, 2016 kl. 12:20

Håroljan gav verkligen en härlig glans! 🙂

Svara

5 Sofia maj 12, 2016 kl. 12:01

Tack för tipset, Sugen på att testa. 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: