Sunwic vid glutenintolerans eller känslig mage

by Mikaela Bjerring on 13 april, 2011 · 1 comment

in Blogg, Hälsokost – Kosttillskott, Kost, Livsmedel, Mage - Tarm, Sjukdomar - Symtom

Om man är glutenintolerant, har känslig mage eller av någon annan anledning har svårt att få i sig tillräckligt med fibrer, så är Sunwic ett bra komplement till den dagliga kosten.

Produkten rekommenderas varmt till alla från 2 år och uppåt. Sunwic är enkel att inta eftersom fibrerna löser sig lätt i flytande föda och i dryck. Till skillnad från många liknande produkter blir inte Sunwic trögflytande vid utblandning, och smakar nästan ingenting. På så sätt kan Sunwic lätt bli en naturlig del av din ordinarie kost.

Sunwic vid gluten och laktosintolerans

Sunwic vid gluten och laktosintolerans

Om Sunwic

  • Naturprodukt (framställd ur guarplantans frön) och helt fri från tillsatser.
  • Stärker tarmväggen vilket hjälper magen att fungera som den ska, med mer regelbundna toalettvanor som resultat.
  • Bidrar till magens och tarmens dagliga behov av kostfiber och stimulerar tarmfloran i tarmkanalen.
  • Produkten är pH-neutral, innehåller inget fett och är helt fri från laktos och gluten.

Dosering:

Ta 1-2,5 matskedar om dagen, öka mängden successivt, kom ihåg att det tar tid innan du märker förändringar i tarmfloran. Du bör därför äta Sunwic regelbundet i minst 1 månad för att verkligen känna förändringen. För att behålla en god balans i mag- och tarmkanalen bör du sedan fortsätta äta Sunwic även efter att du märkt en positiv effekt.

Eftersom Sunwic framställs från guarplantan som är en baljväxt, ska personer som är allergiska mot baljväxter vara försiktiga med sitt intag av Sunwic. Kom ihåg att Sunwic är ett kosttillskott som aldrig kan ersätta en varierad kost, utan ska tas som ett komplement till de dagliga måltiderna och fruktintagen.

Här hittar du Sunwic

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emil april 14, 2011 kl. 08:33

Sunwic Fungerar bra för mig med!

Mvh Emil

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: