Syra-basbalans avgörande för god hälsa

by Mikaela Bjerring on 14 september, 2011 · 0 comments

in Blogg, Sjukdomar - Symtom

Syra-basbalans avgörande för god hälsa

Syra-basbalans avgörande för god hälsa

En av dom viktigaste förutsättningarna för god hälsa och för att kroppen ska fungera optimalt är att man har koll på kroppens syra-basbalans.

Det måste finnas en jämvikt i kroppens syra- basbalans för att man ska må bra.
De flesta människor är försurade (har för lågt pH-värde), vilket gör att de inte mår så bra som de skulle kunna göra. För surt pH-värde i kroppen gör även att man åldras mycket snabbare.

Syra-basbalansen påverkar i stort sett alla kroppsfunktioner i kroppen, så som: energiproduktionen, immunsystemet, nervsystemet, hormonsystemet, avgiftningen och stressnivån.
I stort sett alla sjukdomar påverkas positivt av att balansera kroppens pH-värde.

Det finns troligen ingen fysisk terapi som är så allsidig och kraftfull som att återställa syra-basbalansen i kroppen. När detta är gjort kan man sen lättare ta itu med de problem som eventuellt återstår.

Det är lätt att själv testa sitt eget pH-värde med hjälp av pH-papper!
pH-papper hittar du här: pH-papper

Gå till shop för alla hälsokost-kosttillskott: Hälsokost – kosttillskott

Bildkälla:http://commons.wikimedia.org

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: