Syre är avgörande för en god hälsa

by Mikaela Bjerring on 14 mars, 2011 · 3 comments

in Blogg

Syre är avgörande för en god hälsa

Syre är avgörande för en god hälsa

Syre är avgörande för en god hälsa. Syre är nödvändigt för att upprätthålla liv och människan är beroende av det.
Hela 65 % av vävnaden i kroppen består av syre och reagerar med nedbrytningsämnena från maten för att bilda koldioxid, vatten och energi.

För hundratals år sedan bestod luften av 30-40 % syre och i dag ligger den på 18-22 % och detta påverkar både vår kropp och miljö negativt. En god syresättning av blodet är avgörande för en god hälsa. Syre är också dödligt för många sjukdomsalstrande mikroorganismer som inte tål syre och därför trivs i en syrefattig miljö.

Så en bra syresättning i kroppen och regelbunden användning av syretillskott bidrar till att förbättra ämnesomsättningen och hålla kroppen frisk och fri från irriterande infektioner. Syret absorberas direkt till blodet genom upptag i magsäckens slemhinna. Så tillskott av syre bör därför tas mellan måltider.

här hittar du cellsyre: Cellsyre – kosttillskott

Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

Läs mer om cellsyre på: SYREViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Danne mars 14, 2011 kl. 14:55

Jag tar syre tillskott när jag tränar, det gör en stor skillnad, fysiskt så orkar man så mycket mer och sen blir man klarare i hjärnan också!

Svara

2 Thomas Hansson mars 16, 2011 kl. 10:21

Jag har efter ett långt uppehåll kommit igång och tränar igen. jag har polare som tar syre tillskott vid träning och säger att det ökar deras prestationsförmåga, så det ska jag nog prova! Var kan jag köpa det?

Svara

3 Mikaela mars 16, 2011 kl. 10:31

Du kan hitta cellsyre på min hemsida, gå in på syre så finns det länkar där!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: