Tarmens betydelse för din hälsa

by Mikaela Bjerring on 7 maj, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Hälsa, Mage - Tarm

Magen och tarmarna är vårt kraftcentrum där vi hämtar näring och energi ur maten. En välfungerande mage och tarm har stor betydelse för vår hälsa.

Boken Tarmen – din hälsa är skriven av Eva Bladh och utgiven av helhetshälsa. Författaren går ingående igenom tarmens betydelse för vår hälsa och ger värdefulla tips om hur du förebygger och får bukt med dina mag- och tarmbesvär.

Boken - Tarmen din halsa
Här kan du läsa om vilken betydelse en välfungerande tarmfunktion och matsmältning verkligen har på allmänhälsan. Boken fokuserar på följande punkter: hur vårt matsmältningssystem är uppbyggt och hur det fungerar, vanliga orsaker till mag- och tarmproblem, hur man kan förebygga problem genom bland annat sin kost och livsstil samt slutligen hur man kan bota eller lindra sina åkommor. Med en fin kombination av modern vetenskap, nutida naturläkares erfarenheter samt uråldriga metoder (traditionella huskurer och ayurveda) ger boken dig en god helhetsbild av tarmens betydelse för vår hälsa.

Här hittar du boken Tarmen - din hälsa

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: