Tävla om en groddlåda i 3 våningar!

by Mikaela Bjerring on 19 april, 2015 · 23 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter, Kost, Tävlingar

Var med och tävla om en groddlåda i 3 våningar från A.Vogel. Perfekt för dig som gillar groddar och vill ha en egen liten odling. Groddblådan är gjord av miljövänligt och säkert akrylglas och innehåller varken kadmium eller formaldehyd. Lådan är även resistent mot UV-strålning och repas inte.

Groddlåda
Mer om Groddlådan kan du läsa här

Delta i tävlingen!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att lämna en motivation i kommentarsfältet längre ner på sidan om varför du skulle vilja ha en groddlåda. Gå sedan in på Passion för hälsa´s facebooksida – gilla sidan, samt gilla och dela vidare tävlingen på facebook.

Tävlingen pågår till och med den 26 april 2015. Vinnaren kommer att utses den 27 april 2015 och kontaktas via e-mail! (Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 23 comments… read them below or add one }

1 Anita Söllwander april 19, 2015 kl. 16:47

Denna sak skulle vara perfekt att vinna,till en grodd älskande kvinna. Har försökt på många sätt att grodda, även om vissa sätt varit lite udda,med aldrig att det lyckas mig,så därför sätter jag mitt hopp till dig. Hoppas!
Med vänlig hälsning,
Anita Söllwander

Svara

2 Jessica Sundberg april 19, 2015 kl. 16:51

Jag har länge läst om hur nyttigt groddade frön är, köper då och då hem tex böngroddar från affären men de är så dyra att det blir alldeles för sällan. Att få grodda själv skulle vara lösningen – då kan jag oftare få möjlighet att njuta av de nyttiga och goda groddarna!!!

Delar och gillar som Jessica sundberg1

Svara

3 Caisa april 19, 2015 kl. 18:53

Med en sån här fin groddlåda att odla själv i , har man godis så det räcker hela veckan! 🙂
Brukar köpa att ha i vegetarisk ärtsoppa och på mackan.♡
Delar vidare!

Svara

4 Anna J april 19, 2015 kl. 20:34

Det skulle vara underbart att kunna göra egna groddar hemma 🙂 Älskar groddar och skulle tillföra dem i kosten varje dag. Ett gott sätt att få mer näringsrik kost. Delar vidare på fb och Instagram 🙂

Svara

5 Sonja april 19, 2015 kl. 20:36

Att ha färska groddar på mackan är så gott 🙂 Skulle vara super att kunna göra hemma själv istället för att köpa färdiga. Mycket billigare blir det med 🙂 Gillar och delar!

Svara

6 Charlotte Therese Björnström april 19, 2015 kl. 20:50

Skulle vilja vinna för att jag vill äta massor av nyttiga groddar till vardags. Men jag lyckas aldrig med dem i glasburk, det slutar alltid med att jag får kasta bort hela burken för att allt har möglat innan det är klart. Hoppas det är slut på den stora groddbesvikelsen nu! Gillar redan på FB, delar vidare där.

Svara

7 Martin april 19, 2015 kl. 20:54

Att ha en groddlåda skulle inte vara fel. Jag vet att både frugan och barnen hade tyckt det skulle roligt att göra och gott att äta. Delat vidare på fejan.

Svara

8 Malin Svensk Björck april 19, 2015 kl. 21:50

Hej!
Jag har gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.

Skulle vilja vinna för jag har alltid varit nyfiken på att grodda, men aldrig testat.
Nu håller jag på att lägga om kosten för jag måste gå ner i vikt för att kunna göra en jätteviktig operation. Men jag vill gå ner på rätt sätt och få en bättre hälsa.
Så nu blir det till att testa lite nya nyttiga saker och groddar vet jag redan att jag gillar då att kunna göra egna lätt, vore underbart! 🙂
Ha en härlig vår!
Mvh
Malin

Svara

9 lena april 19, 2015 kl. 22:29

är vegetarian sedan lite mer än ett år sedan och det skulle verkligen vara kul att grodda själv. Vi äter ekologiskt så mycket vi kan och odlar en hel del i våran trädgård nu på vårkanten. Med att ha en groddlåda så man kan äta sitt egna ekologiska året runt vore Toppen!!

Svara

10 Mathilda Dahlgren april 19, 2015 kl. 22:55

Jag har börjat gå in för en hälsosam livsstil,går bla på yoga och känner att jag vill börja odla ekologiskt i liten skala, groddar som kan ge extra näring och energi varje dag. Små förändringar kan göra så mycket och att se groddarna växa känns meditativt i sig 🙂

Svara

11 Jennie april 20, 2015 kl. 16:29

Men åhhhh vad jag gärna vill vinna! I nog 10 år nu har jag haft som nyårslöfta att ta mer hand om mig själv. Men det har aldrig riktigt lyckats mig att hålla det . Men I år har jag verkligen bestämt mig att ändra mitt liv och mina motions och kost vanor. Både för mig själv men ochså för mina tre barn. Jag vill vara frisk och stark så jag har storts chans till ett långt liv och kan se mina barn och framtida barnbarn växa upp! Hittills har det gått jättebra och min tonårs son har varit min min klippa sedan jag tog beslutet. Vi är ute och springer nästan dagligen och han puchar mig själv och mina gränser och hjälper mig att hitta nya roliga hälsosamma recept som vi ska prova! Att ha masser med frukt och grönt hemma och dricka en massa vatten har varit A och O för mig! det skulle vara roligt att vinna denna även kunna ha en massa goda färska groddar I min sallad och på min macka! Hoppas verkligen på tur! Jag gillar redan eran FB sida!

Svara

12 Mia april 20, 2015 kl. 19:04

På väg mot ett bättre liv vore denna vinst en sporre o chans att lyckas. Mina barn älskar dessutom groddar så hädanefter skulle fredagsmyset bestå av egenodlade groddar

Svara

13 Titti skarp april 20, 2015 kl. 19:40

hej
jag har en igelkott som är till för att så groddar men verkar inte fungera för mig så hoppas på denna då jag älskar att odla och äta det man odlat
nyttigt och gott

Svara

14 Lydia Sleyman april 20, 2015 kl. 22:19

Skulle vara kul att få grodda hemma. Gillat och delat på Facebook 🙂

Svara

15 Anna april 20, 2015 kl. 23:02

Skulle vilja vinna för att jag och familjen vill äta massor av nyttiga groddar till vardags. 😉

Svara

16 Eva Gustafsson april 21, 2015 kl. 15:04

Kommer lätt i slentrian med samma sallad till maten och pålägg på mackan. En groddlåda hade varit perfekt att ha då kan jag på ett smidigt sätt klippa och piffa till såväl sallader som frukostmackor. Samtidigt får jag i mig massor av viktiga vitaminer.

Mvh Eva

Svara

17 Jana Malm april 23, 2015 kl. 13:06

Vilken fin groddlåda, den vill jag vinna för att kunna göra egna nyttiga goda 3 olika sorter samtidigt 🙂

Svara

18 Jenny Ström april 24, 2015 kl. 08:15

Skulle så gärna vilja ha en sådan groddlåda. Vad gott det skulle vara att ha färska groddar varje dag 🙂 Delat och gillat.

Svara

19 Cecilia april 24, 2015 kl. 08:17

Så praktisk och snygg också! Jag vill gärna vara med och tävla 🙂 älskar groddar.

Svara

20 Tina P april 24, 2015 kl. 08:19

Så underbart det hade varit att ha färska groddar varje dag. Jag brukar köpa ibland, men det är både dyrt och så håller de sig inte så länge när de är köpta. Delat och gillat på fb.

Svara

21 margareta s april 24, 2015 kl. 13:35

Gröna fingrar jag ej har, men med glädje jag groddlåda från A.Vogel emot tar! Kanske det även för mig hopp finnas kan, om jag med en sådan odling kan ges en ny chans.

Svara

22 Dawn april 24, 2015 kl. 22:17

Jag vill äta mer hälsosamt och har tänkt på groddar men vet ingenting om hur man odlar själv. Groddlådan från A.Vogel verkar göra det enkelt och smidigt. Har gillat och delat!

Svara

23 Paola april 25, 2015 kl. 15:01

Jag vet någon som INTE skulle bli glad om jag vann denna fantastiska mackapär. Min lokala ICA-handlare denna person är! Ty en värre storkonsument av allehanda groddar än vår familj finns nog ej att skåda, så snääälla, skicka oss denna fantastiska ”låda”. Ok att handlar’n blir ilsken, men samtidigt blir vi gladast i vårt kvarter. Ty astronomiska summor på våra favoritgroddar vi slipper lägga mer. Kom knispriga alfalfa, smakrika mungbönor, peppriga rädisgroddar och annat gott – hoppas vi med vår egen groddfabrik nu äntligen får komma till skott 🙂

Gillar sidan under mitt namn, Paola Allegrini

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: