Tävling! – Vinn detoxprodukter

by Mikaela Bjerring on 4 januari, 2015 · 48 comments

in Blogg, Detox-kost

Så här i början på det nya året så tyckte jag att det var passande att hålla i en tävling där du har chansen att vinna ett detoxpaket från Holistic – för en fräsch start på 2015!

Detoxpaketet från Holistic
Detoxpaketet består av produkterna Ultrabalans och Ultradetox som tillsammans stödjer kroppens utrensningsprocess under en detox. Två produkter som kompletterar varandra mycket bra. Mer om dessa två produkter kan du läsa om här

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att lämna en motivation i kommentarsfältet längre ner på sidan om varför du skulle vilja prova detoxpaketet från Holistic och namnge en ingrediens i produkten Ultrabalans eller Ultradetox. Gå sedan in på Passion för hälsa´s facebooksida – gilla sidan, samt gilla och dela vidare tävlingen på facebook.

Tävlingen pågår tom. lördagen den 10:e januari 2015. Vinnaren kommer att utses söndagen den 11:e januari 2015 och kontaktas via e-mail! (Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

Tävlingen är nu avslutat och vinnaren har blivit kontaktad via e-mail. En ny tävling kommer inom kort!

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 48 comments… read them below or add one }

1 Eva K januari 4, 2015 kl. 12:08

Lakritsrot. Jag är i stort behov av en detoxkur efter en stressig period och lite för mycket mat under jul- och nyårshelgen, behver någonting som återställer balansen.

Svara

2 anne-louise andersson januari 4, 2015 kl. 13:23

Lakritsrot.
Det vore en perfekt kickstart att få rena kroppen från alla slaggprodukter som jag under hela livet samlat på mej. Känner mej tung, trött och vätskefylld och mitt 30-åriga nattarbete gör inte saken bättre. Hoppas detta kan hjälpa mej att få en bättre och friskare kropp som jag kan trivas med 2015!

Svara

3 Charlotte Therese Björnström januari 4, 2015 kl. 14:25

Gillat och delat på FB!

Har nyligen börjat äta enligt GAPS, och skulle behöva bra detoxprodukter som komplement, för att hjälpa kroppen!

Mariatistel är en av flera väldigt bra ingredienser!

Svara

4 Anna Larsson januari 4, 2015 kl. 15:12

Gillat och delat på FB!

Jag har inte testat detoxpaketet från Holistic ännu men skulle vilja prova det. Jag är verkligen nyfiken på det eftersom många tycker det är bra. Det är dessutom en svensk produkt, det gillar jag. Hoppas att jag blir helnöjd med den och kan då rekommendera denna produkt.

Jag gillar att ingefära ingår i Ultra Detox!

Svara

5 anette bäckström januari 4, 2015 kl. 15:28

Efter en lång antibiotikabehandling behöver jag bygga upp min tarmflora o immunförsvar igen. Jag tror dessa produkter skulle vara till stor hjälp och hoppas på tur!

Svara

6 Peter "PeNo" Norrby januari 4, 2015 kl. 15:46

Jag skulle vilja prova Holistic´s Detox för att se om jag skulle rensa ur kroppen ordentligt, och äntligen bli fri från mitt extrema sockerberoende. Samt som en start på den viktnedgång jag nestämt mig för att göra ! Det verkar ju dessutom innehålla bra och ”goda” ingredienser.

Svara

7 Peter "PeNo" Norrby januari 4, 2015 kl. 15:49

I UltraDetox inngår ju bland annat Lakritsrot och Rabarberrot ! Glömde det i förra inlägget 😉

Svara

8 gunilla ullenius januari 4, 2015 kl. 18:17

Rödbeta ingår i ultradetox. När på hälsa jag tänker det lycka mig skänker. Efter arbetsdagens slut tar jag en hutt innan jag går ut.

Svara

9 Martina januari 4, 2015 kl. 20:27

Blåbär. Vill gärna prova en detox. Det kanske kan hjälpa mig i starten av min viktnedgång samt få mig att minska mitt sockerintag.

Svara

10 monica januari 4, 2015 kl. 20:50

Lakrisrot, vem behöver inte en Detox nu efter Julens matfrossa, jag har lite krångel med min mage och har provat en del annat, tänker nu att det kanske är en detox jag behöver!

Svara

11 Emma B januari 4, 2015 kl. 20:51

Malört är en av ingredienserna. Efter ett år med mycket stress och dålig sömn så skulle jag behöva en detox för att börja på ny kula och ett mindre stressigt 2015 🙂

Svara

12 Tanja januari 4, 2015 kl. 20:53

2015 ska vara mitt år att komma i form igen och börja äta lite hälsosammare. Ingefära är en av örterna i Holistic detox produkter.

Svara

13 Maria S januari 4, 2015 kl. 20:56

Timjan! Holistic produkter är underbara och skulle gärna vilja prova deras detoxprodukter.

Svara

14 Johanna Olofsson januari 4, 2015 kl. 20:59

Salvia är en av ingredienserna. jag äter allmänt hälsosamt, men har aldrig provat en detoxkur. skulle vara underbart att få chansena att prova produkterna från Holistic. Gillat och delat på fb.

Svara

15 Daphne Alice januari 4, 2015 kl. 22:51

Jag vill vinna för att min mage har varit helt upp och ner av stress de senaste månaderna. Jag tror verkligen att min mage skulle må bra av en riktig kur så den får en chans att rensa ut gammalt och bli bättre på att ta upp nyttigheter!
En av ingredienserna i Ultra detox är pylliumfröskal.
Gillat och delat på facebook som Daphne Alice

Svara

16 Malin Svensk Björck januari 5, 2015 kl. 00:05

Timjan är en ingrediens. Inte bara en god krydda utan nyttig också!
Skulle behöva detta då jag är kroniskt sjuk och har pga diverse sjukdomar lagt på mig några kilon. Nu ska dom flesta problemen som påverkar vikten vara medicinerade så nu ska kroppen skötas om!!
Som kroniskt sjuk är det viktigt att ta hand om kroppen både på in och utsidan. För orken är dålig och kan man göra nåt för att öka den lite så gör man ju det. Vill ju inte bli sämre i hälsan om man kan hindra det.
Dom här produkterna vore perfekta att starta mitt hälso år med.
Gillar och delar på Facebook, Malin Svensk Björck
Mvh
Malin

Svara

17 Elisa H januari 5, 2015 kl. 21:55

Välgörande Ingefära är en av ingredienserna. Jag hoppas få bukt med min krånglande mage och tjorviga hy i ansiktet! Det sägs att om huden krånglar kommer det från magen.. Så en Detox och lite mer ren kost under våren hoppas jag kommer hjälpa mig med detta.

Svara

18 Linn januari 5, 2015 kl. 22:11

var duktig i en massa år och lyckades nästan halvera mig själv – men en älg stod i vägen förra året och orsakade smärta och träningen blev totalt lidande – nu vill jag ner de sista 7 kilona kanske kunde denna kur få mig på banan igen

Svara

19 Linn januari 5, 2015 kl. 22:14

glömde ju produkten ultradetox, ingefära

Svara

20 Tina W januari 6, 2015 kl. 10:41

Gurkmeja. En detox skulle hjälpa mig på vägen att gå ner ett par kilo och styra in mig själv på en hälsosammare kost.

Svara

21 kalle januari 6, 2015 kl. 10:57

En detox skulle passa fint att börja året med. Jag har aldrig provat Holistic detoxprodukter, med det är ju ett av de bästa tillverkarna av hälsokost i Sverige så det skulle jag gärna vilja prova. Ultrabalans innehåller Olivblad. Delat och gillat på facebook.

Svara

22 Anna J januari 6, 2015 kl. 11:00

En nyårs rensning skulle jag allt behöva så jag är gärna med och tävlar om dessa produkter. Ultrabalans innehåller nejlika och och Ultradetox innehåller papaya.

Svara

23 Sabina V januari 6, 2015 kl. 11:11

Det skulle vara underbart att få prova dessa detox produkter. Gillat och delat på fb. Ultradetox innehåller bland annat rödbeta.

Svara

24 Pernilla W januari 6, 2015 kl. 16:25

Jag brukar 2 gånger om året rensa ut kroppen på slaggprodukter för att finna ny energi iform av olika detoxkurer. Vore kul att testa era produkter och kanske hitta en ny favorit

Svara

25 Pernilla W januari 6, 2015 kl. 16:28

Jag brukar 2 gånger om året rensa ut kroppen på slaggprodukter för att finna ny energi iform av olika detoxkurer. Vore kul att få prova era produkter för att kanske hitta en ny favorit

Svara

26 Anette Carlsson januari 6, 2015 kl. 19:21

Gurkmeja. Jag tar regelbundet vitamin och mineral preparat och Omega 3 men aldrig provat Detox så det kanske skulle göra mig lite piggare än jag känner mig just nu och göra att mitt nya år blir fräschare och hälsosam.

Gillat och delat på facebook

Svara

27 Åsa Ullström januari 6, 2015 kl. 19:48

Ingefära sägs vara en superantioxidant och den finns i Ultra Detox.
Jag har ätit rätt onyttigt och lagt på mig kilon detta halvår, fått ryggskott som gått över.
I julklapp fick jag gåstavar så nu skall jag hålla mitt nyårslöfte och gå ut och gå. Hej och hå, det skall gå 🙂
Jag har också lovat mig själv att bli, piggare inifrån, äta nyttigare och ”rena kroppen” från slaggprodukter. En detox tror jag då är en bra början.

Svara

28 Marie Krantz januari 6, 2015 kl. 21:28

Hejsan !

En ingrediens som ingår i Ultra Detox är ingefära

Är väldigt intresserad av Detox och vad det kan göra för kroppen och mitt mående.Kanske min uppsvullna mage och min trötthet kan botas med en Detoxkur. Precis läst Jonas Colting bok han frispråkar fasta. Låter som kroppen verkligen mår bra av fasta / och utrensning. Så skulle vilja prova och se vad jag kan få för effekterna av en detox. Piggare ,friskare och ett fint välmående hoppas jag på av en Detox/ Mvh Marie

Svara

29 Carola Erdestål januari 7, 2015 kl. 20:27

Hej !

Ultradetox innehåller bla. 35 olika örter.
En ingrediens är blåbär

Det har blivit alldeles för mycket godsaker den sista tiden. Både vad det gäller mat, socker och alkohol. Inte bra för min kropp och man mår inte alls bra.Så min kropp skulle behöva sig en liten nystart med hjälp av ert Detoxpaket. / Carola

Svara

30 Maja Wiklund januari 9, 2015 kl. 10:05

En bra utrensning skulle jag verkligen behöva efter allt julmys. Rödbeta är en ingrediens. Gillat och delat vidare på fb till mina vänner.

Svara

31 Cecilia januari 9, 2015 kl. 10:10

Ingefära! En detox skulle vara mycket välkommet så dessa produkter skulle jag gärna vilja prova. Delat vidare tävlingen på facebook och gillat Passion för hälsas sida sedan innan 🙂

Svara

32 Linn januari 9, 2015 kl. 10:14

Min svullna mage skulle nog må bra av en detox och det skulle vara jättespännande att få prova! Malört är en av örterna i ultrabalans.

Svara

33 Ingrid B januari 9, 2015 kl. 10:16

Min vintertrötta och svullna kropp skulle må bra av en utrensning och välgörande kost. En detox tror jag skulle kunna få mig på rätt bana igen. Håller tummarna och hoppas på att få chansen att prova dessa produkter.

Svara

34 Tommy januari 9, 2015 kl. 10:18

Jag är gärna med och tävlar om detoxpaketet. Det skulle vara intressant att prova och låter som en bra start när jag nu ska försöka gå ner lite i vikt och komma i form. Gillat och delat!

Svara

35 Tommy januari 9, 2015 kl. 10:19

Jag glömde att skriva en ört, så jag säger nejlika.

Svara

36 Sanja N januari 10, 2015 kl. 21:02

Min mage och kropp tror jag skulle må riktigt bra av en utrensning och en detox! Nejlika

Svara

37 Maria januari 10, 2015 kl. 21:04

Jag skulle gärna vilja prova dessa produkter! Gillat och delat på fb och malört är en ört som finns i produkterna.

Svara

38 Sandra januari 10, 2015 kl. 21:22

En detox hade varit något för mig. har aldrig provat men tänkt på det länge. Jag är gärna med och tävlar 🙂

Svara

39 Sandra januari 10, 2015 kl. 21:23

Opps jag glömde! Salvia är en av örterna i produkterna 🙂

Svara

40 Diana januari 10, 2015 kl. 21:25

Jag skulle gärna vilja prova på en detox 🙂 Gillar och delat på facebook och en av örterna är gurkmeja.

Svara

41 Daniel januari 10, 2015 kl. 21:28

Det skulle sitta fint med en detox, då jag brukar göra det varje år och det börjar närma sig att det är dax igen. Lakritsrot är en av örterna i detoxprodukterna.

Svara

42 Monica januari 10, 2015 kl. 21:54

2015 är året som jag ska komma i from igen efter att ha fött 3 barn så en detox hade varit en bra start för mig! nejlika, hoppas på att vinna och håller tummarna.

Svara

43 Ragna Marie januari 10, 2015 kl. 22:28

En av ingredienserna i produkten UltraDetox är rabarberrot!
Har slarvat alldeles för mycket med maten den senaste tiden,
och det pga stress…
Magsåret värker konstant, och i stället för att gå ner
i vikt, så går jag upp! Och det beror ju på att binjurarna utsöndrar kortisol som gör att kroppen lagrar fett….
Så måste ta tag i detta nu, och en Detox kan vara den
rätta vägen att ta!

Svara

44 Katja Aittaniemi januari 10, 2015 kl. 23:27

Jag har dragits med övervikt över 9 år nu och även om jag inte längre avger nyårslöften längre så kvarstår faktum att jag måste ner 32 kg för enligt läkaren är min värk orsaken. Redan minskat mat portioner och slutat snusa. Jag kan inte gå längre sträckor för det är en pina i rygg & fötter. Kommer bli bättre med tiden ju mer jag går ner i vikt och ta till alla medel som kan hjälpa. Denna produkt verkar toppen då utrensning behövs. Fyller 50 i år och ser seriöst på min hälsa för det får inte sluta med följdsjukdomar så all push är välkommet. Hoppas verkligen på denna fina vinst som jag verkligen behöver !! Gillar & Delat 🙂

Svara

45 Katja Aittaniemi januari 10, 2015 kl. 23:32

Glömde en ört 🙂 Nejlika nämner jag då för de andra känner jag inte till 🙂

Svara

46 Anne januari 11, 2015 kl. 17:01

Ingefära
Gifter i luft, vatten och mat. Dem har samlats i min kropp. Huvudvärk och svullen mage. Jag vill rensa min kropp och känna känslan att må bra.

Svara

47 Lisa Magnusson januari 11, 2015 kl. 19:59

Rödbeta är en ingrediens.
Nu när året är nytt är årets löfte att ta hand om MIG själv bättre!
Mår inte jag bra kan jag inte ta hand om andra heller.
Jag vill gärna börja med att rensa ut det gamla och göra plats för nya och positiva flöden i mitt liv, både i kropp och knopp!

Svara

48 sara Gunnarsson januari 12, 2015 kl. 19:15

Nejlika finns det i produkten. Sen så skulle jag absolut behöva en utrensning nu efter jul och nyår med all denna mat och onyttig dricka. Skulle vara en perfekt kick för mig på det nya året och sedan äta nyttigt och börja motionera. Så kanske man slipper alla sjukdommar oxå. Håller tummarna.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: