The Secret – En livsförändrande bok

by Mikaela Bjerring on 28 juli, 2011 · 1 comment

in Blogg, Böcker om hälsa, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling, Psykisk hälsa, Spiritualitet, Upplevelser

The Secret - en livsförändrande bok

The Secret – En livsförändrande bok

”The Secret” är en bok som utan tvekan kommer att förändra ditt liv. Den kommer ge dig ett helt nytt perspektiv till din tillvaro, tankar och handlingar.

Det är inte en bok som du nödvändigtvis måste läsa pärm till pärm, utan en bok som du kan läsa styckevis, tänka, reflektera och ta till dig. Den är byggd på en gammal filosofi och fragment av den stora hemligheten som har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofier i århundraden. Denna filosofi  har sedan förts vidare genom tiderna. Den har varit eftertraktad, gömd, dold, försvunnit, stulits, köpt för stora summor pengar, och kända av några av de mest exceptionella människor som någonsin levt: Platon, Galileo, Da Vinci, Beethoven, Edison och Einstein, för att nämna några.

The Secret” är en samling av alla pusselbitar som kan vara livsavgörande för den som tar in budskapet. Den innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

 I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv.

Det är en bok som innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer – kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi – som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt – sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på – ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, går från ord till handling och därtill bemöter varandra.

The Secret Boken avslöjar hur du kan ändra varje aspekt av ditt liv. Du kan slå någon svaghet eller lidande till styrka, makt, obegränsade överflöd, hälsa och glädje. Allt är möjligt, ingenting är omöjligt. Det finns inga gränser. Vad du kan drömma om kan bli din, när du använder The Secret. Det är ingen tvekan om att om du läser denna bok, så kommer den förändra ditt liv….

Boken the Secret finner du här tillsammans med många andra inspirerande böcker på Bokia.seViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna K juli 31, 2011 kl. 20:13

The secret är en underbar bok! Verkligen, jag bär med mig den över allt. Den är min mentor 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: