Tvättmedel speciellt framtaget för sportkläder

by Mikaela Bjerring on 5 januari, 2016 · 0 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter, Träning

AKTIV Tvättmedel från Galltvål är ett helt suveränt ekologiskt tvättmedel speciellt framtaget för sport-, funktions-, och träningskläder. Det består av naturliga ämnen, det är en koldioxidneutral produkt där endast grön energi använts vid tillverkning. Ett bra val både för den som värnar om sina träningskläder och miljön.

Tvättmedel för träningskläder

AKTIV tvättmedel är värt att tipsa om då det är det optimala tvättmedlet för dig som idrottar mycket. Det eliminerar svettlukt mycket effektivare än vanligt tvättmedel och är speciellt utvecklat för microfiber-, Gore-Tex- och Sympatex-tyger. Tvättmedlet innehåller endast naturliga ingredienser och tvålbasen är certifierad enligt ECOCERTs riktlinjer. Inga kemiska ämnen, slipmedel, enzymer, konserveringsmedel, blekmedel eller optiska vitmedel är tillsatta. Det gör det även till ett väldigt skonsamt tvättmedel som förlänger livslängden på dina träningskläder betydligt.

 

Återförsäljare av AKTIV tvättmedel hittar du här

Aktiv tvättmedel från Galltvål

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: