Ultralife – näringspulver från helhetshälsa

by Mikaela Bjerring on 17 september, 2013 · 2 comments

in Blogg, Kost, Kosttillskott, Träningstillskott, Viktkontroll

Jag har som vana att dagligen inta en härlig protein smoothie eller två. Jag brukar även variera mellan olika proteinpulver och experimentera med olika smaker, vilket ger en härlig omväxling.

Jag har under de senaste veckorna använt Ultralife från helhetshälsa. Det är ett Näringspulver som är baserat på risprotein vilket även innehåller vitaminer, mineraler, fettsyror, aminosyror m.m. Smaken är vanilj, men inte så påtaglig att den tar över. Ultralife känns därmed lätt att kombinera med andra smaker och blanda med sina egna favoriter av bär, juicer, frön, superfruits m.m. Risprotein är lättsmält och skonsam för magen, så om du inte kan eller vill inta proteinpulver av vassle eller soja så är detta ett bra alternativ.
Smoothie med näringspulver från helhetshälsa
En portion Ultralife näringspulver innehåller samma mängd näring som en hälsosam och välkomponerad måltid. Enkelt och gott att inta som mellanmål eller som måltidsersättning vid behov.

Här kan du köpa och läsa mer om innehållet i Ultralife näringspulver

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Madeleine september 17, 2013 kl. 12:29

Hej,

Jag tänkte länka vidare, men får inte den skrivna länken i inlägget att funka, den som länkar till S4N.

Svara

2 Mikaela Bjerring september 17, 2013 kl. 12:34

Nu fungerar länken Madeleine 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: