Urtekram’s ekologiska kokosserie

by Mikaela Bjerring on 13 juni, 2016 · 0 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Urtekram’s senaste tillskott till deras sortiment av kroppsvårdsprodukter är kokosserien. Härliga i både doft, innehåll och funktion och såklart väldigt prisvänliga som alla deras produkter.

Urtekrams ekologiska kokosserie

Den nyligen lanserade kroppsvårdsserien med kokos inkluderar – duschgel, schampo, balsam, spraybalsam, kroppslotion, handtvål, handkräm och roll-on deo. Produkterna är ekocertifierade av EcoCert Cosmos.

När man handlar Urtekram så får man alltid mycket för pengarna och här är det inget undantag. Riktigt härliga och milda produkter som sprider en ljuvlig doft av tropiska ständer i ditt badrum. Spraybalsamet har snabbt kommit att bli en personlig favorit, men hela serien är något som jag skulle kunna tänka mig fylla på mitt badrumsskåp med igen.

Återförsäljare av Urtekram’s kokosserie hittar du här

Relaterade inlägg:

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: