Urtekram’s ekologiska kokosserie

by Mikaela Bjerring on 13 juni, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet

En ekologisk kokosserie för kroppsvård är ett nyare tillskott i Urtekram’s produktsortiment. Härligt fräscha och mycket prisvänliga.

Urtekram kokosserie kroppsvård

Danska Urtekram är en av de som är störst på ekologiska produkter i Europa. Det som är bra med Urtekram är att de inte bara inriktar sig på ekologiskt utan även att produkterna ska vara hälsosamma och rena. Dessutom är produkterna mycket prisvärda, vilket gör det möjligt för fler att handla eko och hälsosamt utan att det svider i plånboken.

I Urtekram’s produktsortiment ingår en lång rad livsmedel, hälsokost och kroppsvårdsprodukter. Ett nyare tillskott är deras kokosserie för kroppsvård som inkluderar schampo, balsam, duschgel, spraybalsam, handtvål, bodylotion, deodorant och handtvål. Alla med en härlig kokosdoft.

Produkterna känns riktigt fräscha och spraybalsam med kokos har snabbt blivit en stor personlig favorit.

Alla produkter i kokosserien hittar du här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: