Vad man förväntar sig av en situation är oftast också slutresultatet!

by Mikaela Bjerring on 11 januari, 2011 · 3 comments

in Blogg, Personlig utveckling

Vilka tankar man har och vad man förväntar sig av en situation formar även slutresultatet.

Vad man förväntar sig av en situation är oftast också slutresultatet!

Vad man förväntar sig av en situation är oftast också slutresultatet!

Det enklaste sättet att förutsäga en persons livslängd är att ställa frågan: ”hur mår du, hur är hälsan”? Om personen svarar: ”Min hälsa är suverän”, tenderar de att leva längre oavsett dåliga kostvanor, övervikt, högt blodtryck m.m. Dessa människor har oftast stor passion i livet!

Individer som har denna attityd och dessutom har goda kostvanor, motionerar och allmänt bra livsstilsvanor kan nå hur långt som helst. Det visar att vi måste vara i balans både fysiskt och psykiskt, kropp, själ och ande för att kunna leva upp till vårt optimala potential.

Motståndskraftiga personer har en tendens att vända stressiga situationer till sin fördel och växer med erfarenheten och har karaktärsdrag som: antar gärna utmaningar, har kontroll och är plikttrogna. Det förväntar sig ett positivt resultat, därför  kommer de även få det.

Det är viktigt att handskas med motgångar och katastrofer och att använda sin mänskliga överlevnads instinkt rätt vid jobbiga situationer: återfå känslomässig balans, anpassa dig till den omedelbara situationen och få det som inte fungerar att fungera. Då kan man enklare än man tror vända katastrofala situationer till något positivt.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Catherine Hirota januari 11, 2011 kl. 10:21

Det är så sant. Mina tankar påverkar resultaten jag får otroligt mycket. Man upplever och får mer av det man fokuserar på i livet. Vissa människor tenderar att nästan alltid vara stressade, medan andra nästan alltid är glada. Det är ett invant mönster. Om du gör något tillräckligt många gånger eller länge blir det en vana.
Jag är övertygad om att en av de viktigaste egenskaperna är att kunna se det positiva i allt eller att vända det ”negativa” till positivt. Det gör livet så mycket lättare och roligare!

Svara

2 Christer januari 11, 2011 kl. 10:47

Tänkte bara tipsa om min utlottning som jag har på bloggen just nu.
http://wellnessfight.wordpress.com/

Svara

3 Eyal januari 11, 2011 kl. 22:00

Så sant! Det är nästan alltid de svåra tider som leder till utveckling. Lite som träning…det är alltid de sista reps, minutrerna som gör att en blir bättre.

Bra inlägg!

Jag skulle gärna byta länkar men jag vet inte hur man gör. Jag håller på att byta design på bloggen och då kommer länkar med och din blogg ska stå där oavsett om du ska lägga mig eller inte…tycket du har vetiga inlägg 🙂

Ha det bra 😀

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: