Våga lyckas i livet

by Mikaela Bjerring on 15 juli, 2011 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Livsstilsförändringar, Mental träning, Personlig utveckling, Psykisk hälsa

Livets största utmaning att bli lycklig i livet är att våga lyckas. Att ta dina talanger, kunskaper och ambitioner och omvandla dem in till en verklighet. 

Att våga lyckas - att göra en livsstillsförändring
Oavsett dina kunskaper och talanger så är de inte värda mer än vad du gör dem till. Det är bortkastade ambitioner och talanger om du inte utnyttjar dem. Det är endast handling som ger resultat och det är endast du själv som kan göra verklighet av dina drömmar.

Många gånger söker vi genvägar eller använder oss av ursäkter varför vi inte kan eller borde. Istället för att ta den tiden att faktiskt göra något bra utav den. Oftast är det rädsla för att lyckas som står i vägen – om inte alltid!

Det behöver inte vara svårare än vad vi gör det till. Så varför göra det så omständligt? Att inte lyckas vid första försök är inget nederlag. Det är en erfarenhet rikare och ett steg närmare vårt mål. När du tar kontroll över ditt liv, tar du kontroll över din frihet. Friheten att välja hur du lever ditt liv och hur du vill att det ska se ut.

Du har en egen fri vilja, men din vilja är inte alltid fri. Frihet har ett pris, och kommer med många utmaningar. Men det är just dom utmaningarna som ger dig dom verktyg du behöver för att nå framgång. Du behöver insikt, tålamod, envishet, hängivelse och en inställning att våga misslyckas lika väl som att våga lyckas.

De flesta har nog någon gång genomfört en positiva förändringar bara för att snart återfalla i gamla vanor. Människan är i botten en kreation som gillar vanemönster som ger en viss trygghet. Det är en naturlig undermedvetenhet av ovilja att släppa välbekanta livsmönster.

Du kommer säkerligen tänka, det är lättare sagt än gjort! Svårigheter skrämmer när vi inte kommit till en egen insikt. Men det kan vara lika lätt sagt som gjort om du tar med dig rätt inställning. I slutändan så är det bara handling som kan ge resultat.

För att bryta en vana så måste önskan om förändring erövra rädslan att släppa det välbekanta. Vi måste ändra våra tankar för att kunna handla annorlunda. I slutet kommer det ner till att våga lyckas.

Relaterade inlägg:

BoktipsViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Cecilia, Livsstilsdesigner! juli 15, 2011 kl. 16:02

Att prioritera och vara sann mot sig själv är väldigt viktigt. Jag tror att många idag anpassar sig efter hur dom tror att det förväntas att de ska vara och göra.
Rädslan för att misslyckas är en del men jag tror att rädslan för att lyckas också spelar in.

Väldigt bra inlägg!

You Rock!

Svara

2 Mikaela juli 16, 2011 kl. 10:38

Tack Cecilia 🙂 Väldigt sant! Att lyckas kan var minst lika skrämmande för många som att misslyckas.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: