Våga misslyckas för att lyckas

by Mikaela Bjerring on 10 oktober, 2011 · 3 comments

in Blogg, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling, Psykisk hälsa

Personlig utveckling kommer inte utav sig själv, det är en livslång pågående process, vilket väldigt få personer tar sig tid att göra. Det handlar om att ändra sin inställning och våga tänka utanför boxen.

En bok om personlig utveckling (Finns via länken nedan)

En bok om personlig utveckling (Finns via länken nedan)

Om man ställer frågan: Skulle du vilja utvecklas som person? Så svara majoriteten av befolkning JA! Vid frågan: Tycker du att du utvecklas som person? Svara de flesta NEJ! Att utveckla sitt personliga jag är en livslång, men inte nödvändigtvis svår procedur, tvärtom är den väldigt givande. Allt handlar i grund och botten om att känna sig själv, veta vart man står, vad man vill och hitta vägen dit. Den otroligt upplyftande känslan av att utvecklas är faktiskt riktigt svår att slå. Många personer hämmar sig själva för att de är rädda för att misslyckas. Men om du inte vågar misslyckas, kan du heller aldrig lyckas! Du har full kontroll över vem du är och vem du vill vara…
Här hittar du böcker om Personlig utveckling

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Melinda oktober 10, 2011 kl. 12:14

Ja, jag tror många människor är rädda för att misslyckas för de är rädda för reaktionen och snack från andra människor!, väldigt tråkigt!

Svara

2 Mia oktober 10, 2011 kl. 12:18

Ja visst är det så att man ofta hämmar sig själv för man är rädd för andra människors reaktion.

Svara

3 Mette oktober 10, 2011 kl. 12:22

Ofta tar man nog tyvärr och baserar sina livsbeslut på vad andra förväntar sig av dig, mer än vad du vill själv! Jag har själv fått en tankeställare nu!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: