Välsmakande och näringsrika mellanmål

by Mikaela Bjerring on 26 mars, 2014 · 1 comment

in Blogg, Kost, Livsmedel, Recept, Superfoods, Vikt - Viktminskning

Här är några tips på goda, mättande och näringsrika mellanmål eller som alternativ till lättare måltider. De är även proteinrika vilket ger dig en mättnadskänsla som håller i sig.

Superfood smoothies

Superfood-smoothie från Leader Natural Foods är mycket välsmakande smoothiepulver som enkelt blandas med vatten till en len och välsmakande smoothie. Det finns fyra olika varianter att välja mellan som alla har olika egenskaper och innehåll.

  • Detoxsmoothie för att stödja kroppens naturliga rening
  • Energy-smoothie för att få en liten extra energikick
  • Balance-smoothie för att stabilisera blodsockret
  • Raw cocoa-smoothie då du vill stilla ditt sötsug

Superfood smoothies

ACKD Easy Diet Gröt

ACKD Easy Diet Gröt är ett läckert grötpulver från Easy Diet som finns i två goda smaker: äppel/kanel och hallon/vanilj. Perfekt för att ge morgonen en lätt start eller som ett proteinrikt mellanmål.

  • Innehåller 36 gram protein per 100 gram
  • Med en låg laktoshalt och ett lågt energiinnehåll
  • Snabbt och enkelt att tillaga

Gröten ger en mättnadskänsla som håller i sig länge utan onödiga kolhydrater. Det är väldigt enkelt att tillaga: häll innehållet i 1,5 dl hett vatten och blanda noggrant. Låt gröten stå en stund och sedan är den färdigt att avnjuta.

ACKD Easy Diet Soppa

ACKD Easy Diet Soppa

ACKD Easy Diet Soppa ger en varm och mättade måltid. Sopporna är ett utmärkt lunchalternativ eller mellanmål för dig som vill ha ett lättare alternativ eller vid viktminskning. Sopporna är proteinrika och finns i 8 olika smaker: champinjon, tomat, texmex, thai, Kyckling, fisk, ost och sparris.

Här hittar du:

  • Superfood smoothies

  • ACKD easy diet gröt

  • ACKD soppor

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Laila H mars 26, 2014 kl. 12:32

Jag har provat dessa superfood smoothies och måste säga att de är riktigt goda. De andra har jag inte provat.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: