Var med och tävla om Chi San och Kan Jang

by Mikaela Bjerring on 6 februari, 2015 · 32 comments

in Blogg, Tävlingar

Så nu var det dags för en ny tävling, och denna gången har du chansen att prova produkterna Kan Jang och Chi San – Kan Jang som stödjer immunförsvaret och lindra symptomen vid förkylning och Chi San som minskar trötthet och ökar prestationsförmågan.

Chi San och Kan Jang - Vid förkylning, för att stärka immunförsvaret och minska trötthet

Lite om Kan Jang

Kan Jang är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som länge använts för att öka motståndskraften och lindra symptomen vid förkylning. Det är Sveriges mest använda och betrodda förkylningsprodukt. Kan Jang innehåller en kombination av echinacea, rysk rot och malabarnöt – specialutvecklad och väl beprövad. Kroppens naturliga motståndskraft stärks, samtidigt som förkylningssymtomen lindras. Kan Jang är godkänt av Läkemedelsverket.

Lite om Chi San

Chi San är ett traditionellt växtbaserat naturläkemedel som består av en unik kombination av rosenrot, schisandra och rysk rot. Chi San är Sveriges mest använda traditionellt växtbaserade läkemedel vid trötthet och minskad prestationsförmåga och det utsågs till Årets egenvårdsläkemedel år 2010.

Här kan du läsa mer om: Chi San och Kan Jang

Delta i tävlingen!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att lämna en motivation i kommentarsfältet längre ner på sidan om varför du skulle vilja prova Kan Jang och Chi San. Gå sedan in på Passion för hälsa´s facebooksida – gilla sidan, samt gilla och dela vidare tävlingen på facebook.

Tävlingen pågår till och med den 13 februari 2015. Vinnaren kommer att utses den 14 februari 2015 och kontaktas via e-mail! (Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 32 comments… read them below or add one }

1 Anette Bäckström februari 6, 2015 kl. 14:02

Kan Jang vet jag fungerar, det använder jag alltid vid förkylning och speciellt vid hosta. Chi San har jag inte provat men jag skulle gärna se om den också är så bra som Kan Jang.

Svara

2 Marie februari 6, 2015 kl. 20:51

Jag skulle väldigt gärna prova dessa produkter och vill vara med och tävla. Håller tummarna att jag blir den lycklige 🙂

Svara

3 Pernilla Wamsjö februari 6, 2015 kl. 23:04

Detta kit är precis vad jag behöver ☺ Jag har gått på 2 penicillinkuren nu för en envis bihåleinflammation. Chi San behövs för att få ny energi och Kan jang om bacillerna hoppar på mig igen när jag kommer tillbaka till mina elever

Svara

4 Stina Polvi februari 6, 2015 kl. 23:57

Jag har denna vinter varit s enormt trött.. Vi har haft olycka i huset och enorm renovering, på det sex barn och allt livet i sig medför. Detta resulterar i småförkylningar som kommer en efter en. Nu vill jag komma igen och njuta av resterande vinterlugn

Svara

5 Neda februari 7, 2015 kl. 00:20

Vilken drömvinst till mig som student! Jag pluggar dagarna långa och då är Chi San perfekt. Att det hjälper vid trötthet, att energin återvänder och jag blir både starkare som piggare. Kan Jang är precis något jag behöver mot mina förkylningsbesvär. Jag har inte råd att vara trött och sjuk. Livet som student är tufft och det här skulle hjälpa mig som en extra boost till examen. Gillat och delat på FB. Hoppas på tur!

Svara

6 Anneli Alvestorm februari 7, 2015 kl. 10:16

Hoppas på och få hjälp på vägen att möta våren lite piggare och med mer kraft, och om förkylningen når mig på vägen kanske jag kan få den försvinna bort.

Svara

7 Sara Källström februari 7, 2015 kl. 11:37

Behöver energi och ork att komma igång, här sjunger också förkylning med sin sång! Deppig av mörker och ingen ork, behöver komma igång! Detta behöver jag verkligen ska ni veta, så jag orkar vara en bra mamma och göra saker med mina barn, hoppas på mirakelkur från er om jag vinner dessa två, sen ska jag ut och springa med barnen må ni tro!

Svara

8 Lydia Sleyman februari 7, 2015 kl. 13:47

Jag skulle vilja prova Kan Jang och Chi San för att bli piggare och få mer energi så att jag kan klara av varagens alla bestyr.

Gillat och delat på Facebook med namnet Lydia Sleyman.

Svara

9 Marie Krantz februari 7, 2015 kl. 14:04

Hejsan !

Tror att det skulle göra underverk för min kropp mota bort förkylningarna och få lite mer energi.Hoppas kunna bli pigg som en mört på stört med lite hjälp av era produkter / Marie

Svara

10 malin februari 7, 2015 kl. 15:37

Behöver nå uppoiggande med en 8mån bebis

Svara

11 Emma Olssln februari 7, 2015 kl. 20:53

Min mamma behöver lite uppiggande efter att haft en tuff tid ett tag nu. Hon har lagt all sin energi på andra och satt sig själv åt sidan. Hoppas jag kan ge henne lite energi om jag vinner blandat med kärlek

Svara

12 margareta s februari 7, 2015 kl. 22:22

Trött och sliten jag är, måste ha något som gör att motståndskraft jag bär.Så väl Kan Jang som Chi San kan råda bot på min hälso-misär.

Svara

13 carina stoor februari 7, 2015 kl. 22:29

Provat kan jang och det fungerar bra vid förkylning , chi san är dock en ny bekantskap och det låter bra att kunna höja sin prestationsförmåga så man orkar mer i vardagen

Svara

14 Josefin Eriksson februari 8, 2015 kl. 08:55

Jag skulle vilja vinna detta, då min kille ofta blir förkyld och själv behöver jag något uppiggande. Håller tummarna! 🙂

Svara

15 Fia P februari 8, 2015 kl. 17:19

Jag skulle vilja vinna och få testa då jag drabbats av en vinterdeppighet och är konstant trött. Jag har dessutom börjar jobba som vikarie på dagis och skulle behöva få upp både energin och ha en kur mot förkylning ståendes hemma om jag skulle ha oturen och bli sjuk. Vi vikarier har ingen som ersätter oss om vi blir sjuka. Håller tummar och tår på att jag kan jang vinsten får.

Svara

16 Malin Svensk Björck februari 8, 2015 kl. 21:26

Hej!
Är kroniskt sjuk i obotlig genetisk sjukdom. Detta gör att orken tryter och kroppen är mottaglig för det mesta i förkylnings och sjukdomsväg.
Det här kitet är nog precis vad jag behöver för att kunna inleda året på ett bättre sätt än vanligt. Med energi och inga förkylningar

Svara

17 Tina februari 10, 2015 kl. 11:37

Jag är jättegärna med och tävlar. Jag har positiv erfarenhet av både rosenrot och schisandra och jag känner mig både piggare och gladare när jag tar dem. Jag har dock aldrig provat dessa två produkterna, men det skulle vara helt fantastiskt att få testa. Gillat och delat på fb och håller tummarna för min tur 🙂

Svara

18 Marianne februari 10, 2015 kl. 12:13

Vilka underbara produkter att få chansen att prova! Klart jag vill vara med och tävla. Känner en enorm trötthet och det skulle vara underbart att lite mer energi.

Svara

19 Camilla Sandmark februari 11, 2015 kl. 18:38

Efter en lång och dyster höst och vinter med mycket mörker, envisa och långdragna förkylningar och en nära anhörigs oväntade dödsfall så är all energi förbrukad och som bortblåst. Trots att solen har återvänt och börja värma så smått så hänger jag inte med riktigt i svängarna och skulle behöva en riktig energiboost. Hoppas på turen att få prova dessa som jag läst om nu och som verkar kunna vara precis vad jag behöver så att energin och styrkan kommer tillbaka!

Svara

20 Miriam Axelsson februari 11, 2015 kl. 18:55

Min familj förtjänar en mamma som är glad, pigg och inte sjuk..
Därför vore det helt underbart att få testa dessa produkter som jag har hört så mycket gott om , men ännu inte testat!

Gillat och delat på facebook! 🙂

Svara

21 Anna Jansson februari 13, 2015 kl. 11:08

Jag skulle verkligen behöva lite extra energi nu i vintermörkret så jag är gärna med och tävlar. Gillat på fb och delat vidare tävlingen 🙂

Svara

22 Laila februari 13, 2015 kl. 11:10

Trött och sliten känner jag mig och jag skulle verkligen behöva något som får upp min energi tills våren kommer.

Svara

23 Frida februari 13, 2015 kl. 11:13

Gillat och delat och håller tummarna för att få chansen att prova dessa fina produkter. Det skulle vara underbart att få lite extra energi i kylan och mörkret.

Svara

24 Rhonda februari 13, 2015 kl. 11:15

Jag har läst och hört om rosenrot och att det ska vara så bra. Jag har aldrig provat, men det skulle verkligen vara roligt att få chansen. Tack för en bra blogg för övrigt 🙂

Svara

25 Mia februari 13, 2015 kl. 11:18

Jag skulle verkligen behöva dessa då jag mitt immunförsvar är i botten och jag känner mig småförkyld hela tiden. Mer energi och en friskare vinter skulle vara välkommet.

Svara

26 Malin Oscarsson februari 13, 2015 kl. 11:20

Hela vintern har jag känt mig trött och hängig så dessa produkter skulle komma väldigt välkommet. Gillat på facebook och delat tävlingen till mina vänner.

Svara

27 Lisa B februari 13, 2015 kl. 11:22

Jag skulle väldigt gärna vilja prova Chi san och Kan jang och stärka mitt immunförsvar och få lite mer energi.

Svara

28 Anna B februari 14, 2015 kl. 15:06

Jag vill vara med och tävla! Mer energi skulle jag verkligen behöva då jag känner mig trött och hängig.

Svara

29 Solle februari 14, 2015 kl. 15:07

Detta är precis vad jag skulle behöva och det skulle vara underbart att få testa Chi San och Kan jang! Gillat och delat!

Svara

30 Jackie J februari 14, 2015 kl. 15:09

Trött och energilös känner jag mig och svårt att vakna på morgonen! Hoppas på chansen att få prova dessa produkter så jag slipper släpa mig fram resten av vintern.

Svara

31 Mia R februari 14, 2015 kl. 15:10

Det skulle vara underbart att få prova dessa produkter. Gillat och delat och håller tummarna! 🙂

Svara

32 Sandra februari 14, 2015 kl. 15:11

Klart jag vill vara med och tävla och allt som kan få mig lite mer energifull är välkommet 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: