Var med och tävla om Colladeen Derma Plus

by Mikaela Bjerring on 22 augusti, 2013 · 5 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Anti-aging, Blogg, Hudproblem, Kosttillskott, Tävlingar

Colladeen Derma Plus

Colladeen Derma Plus

Colladeen Derma Plus är ett unikt kosttillskott för huden. Produkten innehåller höga halter av antioxidanter så kallade antocyaniner från växtriket. Antioxidanter hjälper kroppen att skydda sig från fria radikaler. Detta kosttillskott är baserat på de nivåer som använts i studier där man tittat på vad som kan bidra till att främja hudens hälsa och välbefinnande. En studie (1) gjord på produkten visade att den gav ett solskydd motsvarande solfaktor SPF 15, förbättrade hudens elasticitet samt motverkade uppkomsten av rynkor. Kosttillskottet visade även kunna minska ådernät (ytliga blodkärl) på benen, ansiktet, näsan och låren med hela 53%!

Här kan du läsa mer om: Colladeen Derma Plus

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att motivera i kommentarfältet nedan varför du skulle vilja prova Colladeen Derma Plus och nämn ett aktivt ämne som produkten innehåller förutom antocyaniner. Gilla Passion för hälsa på Facebook här och dela vidare tävlingen. Har du redan gillat sidan sen tidigare, så räcker det med att du delar vidare. Vinnaren kommer att utses den 29 augusti 2013 och kontaktas via e-mail!

(Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

 KÄLLOR & REFERENSER(1) Reynolds E. Mail online. 2 april 2012. Skincare miracle: Cutting-edge anti-wrinkle tablet helps body build its own sunblock to.


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 5 comments… read them below or add one }

1 Åsa Nilsson augusti 23, 2013 kl. 10:51

Jag vill gärna prova Colladeen Derma Plus för att min hud börjar bli lite slapp och skulle behöva lite extra näring till min hud. Jag har även ådernät både i ansiktet och i knävecken och skulle bli himla glad om de kunde reduceras med tiden. Produkten innehåller även grönt te extrakt 🙂 Gillat sedan innan och delat vidare tävlingen på facebook. Hoppas på att vinna 🙂

Svara

2 Eva A augusti 23, 2013 kl. 10:53

Jag skulle gärna vilja prova denna produkt för mina synliga ådernät på benen och extra näring till huden skulle inte skada! Produkten innehåller även Lutein.
Gillat och delat!

Svara

3 Bea L augusti 23, 2013 kl. 10:56

Jag har de senaste åren börjat se tecken på rynkor och min hud känns inte längre lika elastisk och skulle gärna vilja prova produkten så huden får lite extra näring. Produkten innehåller även extrakt av grönt te. Delat vidare och gillat.

Ha en skön helg!

Svara

4 Sandra G augusti 26, 2013 kl. 12:59

Känner hur min hud börjat förlora lite av dess elasticitet. Jag skulle gärna vilja prova denna produkten för att ge lite extra näring till min hud. Produkten innehåller även grönt te. Delat vidare och gillat sedan innan 🙂

Svara

5 Maja augusti 26, 2013 kl. 13:02

Ohh, vem vill inte ha vacker hud 🙂 skulle verkligen vilja testa Colladeen derma plus. Jag har faktiskt redan hört mycket gott om den, men inte fått chansen att prova själv. Colladeen derma plus innehåller även lutein. Hoppas på att vinna 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: