Var med och tävla om Detox från Qi elements

by Mikaela Bjerring on 16 maj, 2013 · 11 comments

in Blogg, Tävlingar

Var med och tävla om Detox från Qi elements. Detox är ett kosttillskott baserat på kinesiska utrensande örter som är kvalitetskontrollerade i Europa och tillverkad i Sverige.

Det är inte helt ovanligt att vi vid tillfällen dricker och äter fel föda, stressar och sover för lite. Allt detta kan leda till att man sliter på sin kropp, känner att man åldras snabbare och man tappar energi. Ett detox-program kan liknas vid en modern metod av fasta men i en mildare form då man fortfarande får äta fast föda. En detoxperiod kan vara allt från några dagar till en månad. Under denna tid bör man undvika all form av koffein, alkohol, socker, friterad/stekt mat och rött kött för att underlätta kroppens egna förmåga att rena sig.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att motivera i kommentarfältet nedan varför du skulle vilja prova Detox från Qi elements. Gilla Passion för hälsas fbsida och dela tävlingen vidare på facebook. Har du redan gillat sidan sen tidigare så räcker det med att du delar vidare och lämnar en motivation nedan.

Vinnaren kommer att utses den 23 maj och kontaktas via e-mail!

(Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 11 comments… read them below or add one }

1 Agneta Rosenlund maj 16, 2013 kl. 19:25

Jag går just och längtar efter att få stopp på de dåliga matvanor och extrakilon, som smugit sig på i vintermörkret. Extremt svårt att komma igång. Skulle verkligen behöva starthjälp. När jag var ung fastade jag vid ett par, tre tillfällen vilket jag minns med blandade känslor, men resultatet att jag kände mig slankare och duktig som lyckats avstå god mat i 10 dagar är något jag skulle vilja återuppleva. Nu håller jag tummarna och hoppas på ett litet under.

Svara

2 Anna B maj 17, 2013 kl. 09:41

Jag vill gärna var med i tävlingen. Skulle vilja prova detox och få en bra start på sommaren. Jag försöker ändra mina livsstils vanor till det bättre så en detox skulle säkert hjälpa mig på rätt väg 🙂

Svara

3 Amanda maj 17, 2013 kl. 09:43

Älskar tävlingar 🙂 Jag skulle gärna vilja prova detox så jag lättare kan börja med bättre matvanor 🙂

Svara

4 Ondin C maj 17, 2013 kl. 09:45

Jag har aldrig provat detox, men har tänkt länge att jag borde. Jag skulle gärna vilja prova detox för att rensa min kropp och få tillbaka energin.

Svara

5 Marika maj 17, 2013 kl. 09:52

Detox skulle jag gärna vilja prova. Jag läser mycket på din hemsida och fått mycket inspiration och mer förståelse för olika näringsämnen m.m. Hoppas på att vinna 🙂

Svara

6 kalle maj 17, 2013 kl. 09:55

Jag skulle vilja prova detox. Jag har inte alltid levt så hälsosamt men det känns som det är dax att ändra på det!

Svara

7 Anna L maj 19, 2013 kl. 17:45

Hej!
Jag vill vara med och tävla om Detox från Qi elements.Har inte provat denna så jag är nyfiken på vad den åstadkommer för mig. Det är bra med en inre storstädning och för mig har det inte blivit av ännu i vår, så det är hög tid att göra detta.Nu önskar jag att det blir jag som vinner!

Svara

8 Sofia H maj 20, 2013 kl. 19:42

Jag har svåra allergier och tvingades lägga om min kost helt för några år tillbaka när jag fick reda på att jag är allergisk mot en hel del födoämnen. Jag har provat på det mesta och äter mycket hälsosamt men skulle gärna se att få prova på Detox för att kroppen skulle få en möjlighet att återhämta sig och renas ordentligt. Jag hoppas att Detox skulle vara en hjälp för mig på vägen till en bättre hälsa!

Svara

9 Cissi maj 21, 2013 kl. 08:59

Jag skulle behöva ändra mina kostvanor till det bättre och skulle gärna vilja prova Detox för att få en bättre start på min nya livsstil.

Svara

10 Eva P maj 21, 2013 kl. 09:02

Jag känner mig konstant trött och läst om att göra en detox regelbundet ökar energinivån i kroppen. Hoppas på att vinna 🙂

Svara

11 Eva P maj 21, 2013 kl. 09:04

En detox gör verkligen underverk för kroppen och det var ett tag sedan jag gjorde en detoxkur. Jag skulle gärna vilja prova denna produkt!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: