Var med och tävla om ett detoxpaket!

by Mikaela Bjerring on 16 april, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Detox-kost, Hälsa, Tävlingar

Nu när våren är här och sommaren nära så är det en perfekt tid att göra en inre vårstädning. Därför kändes det även extra passande att ha en tävling där du har chansen att vinna ett detoxpaket!

detox-paket
För att delta i tävlingen så skickar du ett e-mail till info@passionforhalsa.se och berättar om varför du skulle vilja vinna Holistic detoxpaket samt nämn en ingrediens som finns med i en utav produkterna. Mer om Holistics detoxpaket kan du läsa om här. Gå sedan in på Passion för hälsa’s facebooksida – gilla sidan, samt gilla och dela vidare tävlingen på facebook.

Tävlingen pågår till och med den 22 april 2016 och vinnaren kommer därefter kontaktas via e-mail! (Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

Om du vill hålla dig uppdaterad om kommande tävlingar och nya artiklar på Passion för hälsa, så är du välkommen att skriva upp dig för nyhetsbrevet.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: