Var med och tävla om Rasberry Ketone Lean

by Mikaela Bjerring on 26 maj, 2013 · 10 comments

in Blogg, Superfoods, Tävlingar

Rasberry Ketone Lean

Rasberry Ketone Lean

Rasberry Ketone Lean är en produkt som framställts för att stödja viktminskning. Kosttillskottet bidrar till bättre ämnesomsättning samt ökad fettförbränning, dämpad hunger och gör det lättare för kroppen att göra sig av med kroppsfett. Rasberry Ketone Lean innehåller naturliga ingredienser från några av naturens mest kända superfrukter. Dessa superfrukter innehåller betydande mängder värdefulla näringsämnen samt egenskapen att öka ämnesomsättningen och fettförbränningen.

Vad är då poängen med Hallonketoner, eller mer specifikt Raspberry Ketone Lean? – Enkelt kan man förklara att ketoner hjälper kroppen att använda fettreserverna som bränsle vilket innebär ökad fettförbränning. Förrutom Hallonketoner består produkten även av andra superfoods och ämnen som bidrar till en ökad ämnesomsättning och fettförbränning – Extrakt från Afrikansk mangokärna , reservatrol som finns i stora koncentrationer i skalet på vindruvan, grönt te, Acai, kelp, grapefrukt extrakt samt äppelcidervinäger och koffein.

Vara med och tävla om Rasberry Ketone Lean!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att motivera i kommentarfältet nedan varför du skulle vilja prova Rasberry Ketone Lean. Gilla Passion för hälsas fbsida och dela tävlingen vidare på facebook.

3 vinnaren kommer att utses den 2 Juni och kontaktas via e-mail!
(Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

Ett exklusivt erbjudande för Passion för hälsa’s läsare!

20% rabatt på Rasberry Ketone Lean och övrigt sortiment på tränad.se. Gå in via länken nedan och ange rabattkod passion20 i kassan. Gå till: Tränad.se

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 10 comments… read them below or add one }

1 Anne H maj 26, 2013 kl. 17:29

Jag vill gärna vara med och tävla om Rasberry Ketone. Jag kämpar sedan flera år att bli av med den vikt som jag la på när jag var gravid. Jag äter hälsosamt men de sista extra kilona vill inte komma av så jag skulle behöva lite hjälp.

Svara

2 Maria Lindblom maj 26, 2013 kl. 17:31

Jag kämpar med att gå ner i vikt och jag har det senaste året gått ner 20 kilo. Jag har dock ca 10 kilo till som jag behöver bli av med och skulle bli väldigt glad om jag blir en av dem så får prova denna produkt 🙂

Svara

3 Tina maj 26, 2013 kl. 18:09

Åhh, jag vill gärna var med i tävligen! Kämpar med några överskotts kilo och skulle behöva lite extra hjälp!

Svara

4 Sanna maj 26, 2013 kl. 18:18

Låter som en produkt full av nyttigheter! Acai har jag använt och älskar och lika så grönt te extrakt. Jag skulle gärna prova Rasberry Ketone 😀

Svara

5 Rogelio maj 27, 2013 kl. 09:09

jag är en riktig gottegris och låter som detta skulle kunna hjälpa mig med att stilla hungern och ett bra komplement till min träning och bli av med lite övervikt 😀

Svara

6 Andrea maj 29, 2013 kl. 13:05

Jag vill vara med i tävligen för denna produkt. Jag har lite extra kilo runt mage och lår som jag kämpar med att få bort och skulle gärna prova en naturlig produkt som ökar fettförbränningen.

Svara

7 Håkan maj 29, 2013 kl. 13:07

Låter som en intressant produkt och jag skulle gärna vilja prova. jag försöker komma i form och behöver all hjälp jag kan få med att bli av med några extra kilo.

Svara

8 Bella B maj 29, 2013 kl. 13:10

Älskar att prova nya hälsoprodukter! Jag är lite sockerberoende och äter lite väl mycket sött och som resultat väger jag lite för mycket. Om denna produkt både förbränner fett och dämpar suget för socker och kolhydrater kanske det är min räddning 🙂

Svara

9 Lisa M maj 31, 2013 kl. 10:07

Jag skulle gärna vilja prova denna produkt. Att öka fettförbränningen och samtidigt få i sig bra näring låter som en riktigt bra produkt.

Svara

10 Mia K maj 31, 2013 kl. 10:10

Jag har läst om både Acai och Afrikansk mango innan och hur dessa superfrukter ska öka fettförbränningen effektivt. Jag skulle gärna vilja ha chansen att prova Rasberry ketone lean och se om jag kan gå ner några kilo i vikt.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: