Var med och tävla om ”Superfoods”

by Mikaela Bjerring on 11 juni, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Kost, Livsmedel, Superfoods, Tävlingar

Var med och tävla om ett gäng härliga ”superfoods” av märket Superfruits. I paketet ingår; Maca, Baobab, Spirulina och Nyponpulver.

Superfruits

Så här deltar du i tävlingen:

För att delta i tävlingen så skickar du ett e-mail till info@passionforhalsa.se och berättar om varför du skulle vilja prova Maca, Baobab, Spirulina och Nyponpulver. Om du vill kan du läsa om produkterna här. Gå sedan in på Passion för hälsa’s facebooksida – gilla sidan, samt gilla och dela vidare tävlingen på facebook.

Tävlingen pågår till och med den 17 juni 2016 och vinnaren kommer därefter kontaktas via e-mail! (Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

Om du vill hålla dig uppdaterad om kommande tävlingar och nya artiklar på Passion för hälsa, så är du välkommen att skriva upp dig för nyhetsbrevet.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: