VårRuset 2015!

by Mikaela Bjerring on 2 maj, 2015 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Kondition, Träning, Vardagsmotion

På måndag den 4 maj går vårRuset ur stapeln för 27:e gången. VårRuset är ett 5 km lopp för tjejer i alla åldrar. Oavsett om du vill springa, jogga eller gå så kan det vara en kul grej att göra tillsammans med en grupp kompisar, eller som en utmaning för den tävlingsinriktade.

Vårruset

18 lopp på 17 orter

Premiären av VårRuset sker i Malmö den 4 maj och finalen hålls i Östersund drygt fyra veckor senare den 4 juni – sammanlagt 18 lopp på olika orter runt om i Sverige. I Malmö kommer start och mål vara vid Malmö stadion och loppet går igenom Pildammsparken. Det går utmärkt att anmäla sig på plats från kl 16.00 och loppet startar 18.30. Tider och platser för övriga lopp hittar du på VårRusets hemsida.

VårRuset har blivit något av en folkfest som bjuder på en härlig stämning. På plats kommer det att finnas tält från olika samarbetspartners och sponsorer. Bland annat kommer Life att ha ett tält där du kan komma förbi och hämta ett gratis prov av Helhetshälsas MSM. Om MSM och dess viktiga funktion i kroppen och betydelsen för ledhälsan och prestation kan du läsa om här.

VårRuset samarbetar med SOS Barnbyar

Du kan stödja insamlingen till SOS Barnbyar genom att addera 20 kr när du anmäler dig till VårRuset eller köpa SOS Barnbyars armband för 50 kr som säljs på plats. Alla pengar går till SOS Barnbyars familjestärkande arbete i Bolivia som bland annat arbetar med kooperativa förskolor för att föräldrar ska kunna lämna sina barn i en trygg omsorg medan de själva arbetar.

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: