Vasslekoncentrat

by Mikaela Bjerring · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Vasslekoncentrat är rik på mjölksyra, en svag organisk syra som har egenskapen att den verkar buffrande i kroppen, vilket betyder att den kan balansera magsyran. Klicka här för att läsa mer om vasslekoncentrat

A. Vogel Molkosan, 500 ml

Molkosan - vasslekoncentrat för en bra tarmflora

Molkosan innehåller ett vasslekoncentrat med mjölksyra, framställt genom mjölksyrajäst ostvassle. Blanda med vätska och få en stärkande dryck. 100 % naturlig och fri från laktos.

119 kr

Gå till butik
 

Fler kosttillskott hittar du här

Molkosan - vasslekoncentrat

Funktion av vasslekoncentrat i kroppen

Vasslekoncentrat är färsk ostvassla som fermenteras ”mjölksyras” så att den näringsrika mjölksyran bildas. I vår moderna västerländska kost äter vi inte längre mycket fermenterade födoämnen jämfört med våra förfäders kost. Då kan Molkosan vara ett av alternativen för att berika sin kost med mjölksyrabakterier. Näringsinnehållet är koncentrerat och det ger inte bara mjölksyrabakterier utan även kalcium, kalium, fosfor och andra mineraler. Mjölksyra i mag-tarmkanalen verkar som prebiotika, ett ämne som bidrar till växt av de naturliga nyttiga tarmbakterierna som behövs för en frisk och balanserad tarmflora. 100 procent naturligt och fri från laktos.

Relaterade inlägg:

 

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR



(1) Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, ISBN: 91-631-7910-5.

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa