Vegetabiliska multivitaminer – Helavit Ideal

by Mikaela Bjerring on 21 april, 2014 · 0 comments

in Blogg, Hälsa, Hälsokost – Kosttillskott

För dig som är vegetarian eller vegan är Helhetshälsas kapslade multivitaminer Helavit Ideal ett bra val. Detta kosttillskott är helt vegetabiliskt och fritt från tillsatser. Förutom vitaminer innehåller Helavit IDEAL det livsviktiga mineralet jod samt värdefulla bioflavonoider och enzymer från växtriket.
Helavit ideal
För vegetarianer och veganer är det särskilt tryggt att veta att Helavit IDEAL är helt och hållet vegetabilisk. Men Helavit IDEAL är även ett idealiskt vitamintillskott för alla – för män och kvinnor såväl som för elitidrottaren eller allergikern. Helavit IDEAL innehåller inga bindemedel, flytmedel, ytbehandlingsmedel, fyllnadsmedel eller konsistensgivare och naturligtvis inte heller sötningsmedel, färgämnen, smakämnen eller andra tillsatser. Även kapseln är vegetabilisk och fri från konserveringsmedel.

Här hittar du Helavit IDEALViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: