Viktminskning med Isodieten

by Mikaela Bjerring on 15 januari, 2012 · 5 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Isodieten, Kost, Kosttillskott, Viktkontroll

Viktminskning med Isodieten bygger på vetenskap och grunderna är enkla. Genom att kombinera fördelarna i flera dieter under en och samma metod har Isodieten blivit en av de populäraste metoderna för viktminskning. Konceptet handlar om att äta rätt mängd energi vid rätt tillfälle.

ISO dieten

Fredrik Paulún och dess övriga grundare skapade själva konceptet som ligger bakom viktminskning med Isodieten . Webbsidan utvecklades tillsammans med Expressen och TV4 med tanken att ge åtkomst av allt material och alla verktyg för att hjälpa vanliga människor förstå hur kroppen fungerar, att ta sig an metoden och lyckas med viktminskning.

Isodieten är en lågkolhydratkost med hög kvalité (LCHQ) som ger mer energi, bidrar till minskat sötsug och en effektiv viktminskning utan att tumma på hälsan. Det handlar varken om att utesluta specifika näringsämnen eller att svälta sig. Istället äter du välbalanserad, varierad och näringsrik mat utan tillsatser 5 gånger om dagen.

I Isodieten har de helt enkelt samlat vetenskapliga verktyg när det gäller att bli hälsosam och uppnå viktkontroll. Namnet Isodieten är hämtat från Isokalorisk diet. ”Iso” kommer från grekiskan och betyder lika.

Viktminskning med Isodieten innebär därmed en diet med lika många kalorier från de olika näringsämnena kolhydrater, fett och protein. På detta sätt får vi en lågkolhydratdiet med något högre fettinnehåll, men framför allt med mer protein, än vår traditionella kosthållning. Det höga proteininnehållet gör dig ordentligt mätt, vilket är en viktig förutsättning för att klara frestelserna som skräpmat, godis och snacks utgör.

Här hittar du Böcker om Isodieten

 

 KÄLLOR & REFERENSERFredrik Paulún - Isodieten.se

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 5 comments… read them below or add one }

1 Tina W januari 15, 2012 kl. 22:02

Jag har byte för 3 månader sedan om min livsstil och kost till Isokost och har på denna tiden gått ner 15 kilo 🙂 Jag mår otroligt bra och älskar mitt nya liv!

Svara

2 Mia Karlsson januari 15, 2012 kl. 22:04

Jag börja med Iso för över ett år sedan och har under denna tiden gått ner 45 kilo 🙂 Jag har nått min målvikt men kommer hålla mig till denna kosten för den får mig att må så bra!

Svara

3 Karin Nilsson januari 15, 2012 kl. 22:07

Starkt gjort Mia! Så härligt när man hör personer som lyckas vända om sitt liv och må bra 🙂 Jag har försökt gå ner i vikt under många år, men lyckas inget vidare. Var du med i något program/ grupp eller gjorde du det på egen hand?

Svara

4 Mia Karlsson januari 15, 2012 kl. 22:15

Jag blev medlem i Isodieten. Jag har många år innan dess försökt gå ner i vikt och ändra mitt liv men ej lyckats. Du behöver stödet och råd/tips som du får när du tillhör en grupp som alla stävar efter samma sak. Gå ner i vikt på egen hand kan var svårt, men om man tillhör en grupp får man stöd hela vägen, tills man klarar det själv. Jag tror det gjorde hela skillnaden för mig. Jag har nått min målvikt och älskar mitt nya hälsosamma liv 🙂

Svara

5 Tina W januari 15, 2012 kl. 22:19

Jag håller med Mia, det gör stor skillnad att gå med i ett program och bli medlem. Inte bara får du stöd utan du hittar även en ny gemenskap som verkligen gör stor skillnad!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: